Както днес съобщи украинското военно ръководство, Сирски вчера е поел

...
Както днес съобщи украинското военно ръководство, Сирски вчера е поел
Коментари Харесай

Украински генерал увери: Ситуацията на Източния фронт е под контрол

Както през днешния ден заяви украинското военно управление, Сирски през вчерашния ден е поел ръководството на обстановката на оперативния спектакъл на бойни дейности в този бранш на фронта  и е разискал по-нататъшните стъпки с виновните командири. Главното внимание е концентрирано върху защитата на Бахмут и проекта " да се нанесат оптимални загуби " на формированията на съветската частна военна компания " Вагнер ", сподели той.

 

Според оценката на Сирски съветските сили са нараснали интензитета на потребление на тежки оръжия през последните дни, разположили са по съвременно военно съоръжение и са прегрупирали войските си. " Това демонстрира, че врагът няма да промени проектите си и прави всичко по силите си да превземе Бахмут и да продължи своята атака ", сподели украинският военачалник.

 

Руските войски се пробват да завладяват Бахмут от месеци. Според съветската страна те към този момент управляват по-голяма част от града. Украинските сили оказват яростна опозиция в Бахмут, с цел да причинят допустимо най-големи загуби на съперника.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР