Както беше оповестено по-рано днес, главният прокурор даде изявление за

...
Както беше оповестено по-рано днес, главният прокурор даде изявление за
Коментари Харесай

Водевил: Гешев си скъса оставката

Както беше оповестено по-рано през днешния ден, основният прокурор даде изказване за медиите, откакто преди този момент имаше среща със замесниците си.

Главният прокурор Иван Гешев освен отхвърли да подаде оставка, само че демонстративно скъса лист, за който преди този момент разгласи, че е оставката му.

Подпуканият магистрат хвърли слепешката много съществени обвинявания. Като да вземем за пример намек, че самият Бойко Борисов се е обадил на 1 май на негов другар да пита къде е фамилията на Гешев. То пък било прикрито " в другарска страна " благодарение на " другарска прокуратура ".

Главният прокурор съобщи още, че " лицето " Борислав Сарафов, неговият заместител, му се е извинил за медийните офанзиви, като споделил, че " нямало какво да направи ".





Може и да съм допукал неточности, обикновено е, само че всичко съм правил в името на народа, съобщи обвинител номер 1. И не пропусна да се съпостави със арбитър Фалконе, цитирайки негово изявление: Страхливият умира всеки ден, а смелият - единствено един път.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР