Както анализатори, така и доставчици и производители на аксесоари твърдят,

...
Както анализатори, така и доставчици и производители на аксесоари твърдят,
Коментари Харесай

6.1-инчовият iPhone ще има само една задна камера

Както анализатори, по този начин и снабдители и производители на аксесоари настояват, че Apple ще пусне три нови iPhone модела през 2018 година – нова версия на X, флагман с 6.5-инчов екран и базов 6.1-инчон модел с LCD екран. Засега най-вече информация имаме точно за последния и следващият „теч“ го удостоверява.
Той твърди, че въпросният модел ще коства колкото настоящия iPhone 8 (€800/£700/$700), ще има LCD вместо ОLED екран и ще разполага единствено с една камера на гърба. Потвърждение за това са нови рендъри на кейсове, които демонстрират, че двойна задна камера тук няма да има.

6.1-инчовият iPhone ще бъде малко по-висок от настоящия iPhone Х заради по-големия си екран. Гърбът му ще бъде стъклен, с цел да разреши безжично зареждане, и ще употребява технологията Face ID v1.0 (отново като при iPhone X). За съпоставяне, другите два модела от по-висок клас евентуално ще употребяват последната версия на технологията за лицево различаване , както и прорезът начело ще бъде умален в допълнение.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР