Какъв уникален кабинет от гербаджийски калинки, само - Румен Христов/вицепремиер

...
Какъв уникален кабинет от гербаджийски калинки, само - Румен Христов/вицепремиер
Коментари Харесай

Николай Марков: Уникален кабинет от бойкови памперси

" Какъв " неповторим кабинет " от гербаджийски калинки, единствено - Румен Христов/вицепремиер и Министерство на вътрешните работи шеф/, Делян Добрев /наемателя на майкините си парцели, министър на енергетиката/ и впрочем. Все тим бойкови памперси в човешка форма. Ананиев, Сачева!?

Преди година време калинките в политиката се възприемаха като борисово постижение. Оказа се, обаче, че към Борисов живеят единствено и само калинки, само че той не е изключение. Видимо, че и във всички други партии калинкизацията е в пандемична фаза и политическите последици не закъсняват. Лъснати калинки, кембриджки калинки, надълбоко провинциални калинки, университетски калинки - единствено калинки, нищо друго ", написа специалистът по национална сигурност Николай Марков във Facebook.

На тази калинкизация от горната страна, всички политически партии вършат внушения, че народа им бил отговорен, щото бил поземлен. Може и да е по този начин ненапълно, само че не може да се отхвърли, че същият този български народ разпознава безпогрешно оригинал и фалшификат. И когато му набутват единствено имитации пред очите той си обръща гърба и си потегля.

Прощавайте, само че българският селяндур е бил постоянно свръхчувстивителен и в случай че България съществува до през днешния ден, то е поради оня здрав вътрешен заряд, който политиците ни не могат да разчетат. Този код е чужд за родените предатели на жанр и татковина в името на персонално свое богатство.

Политическата ни система е блокирана в отбрана на мафиотски ползи, които се приближават до ползите на външните ни грабители. Очаквахме от новите ни сътрудници схващане и помощ, получихме съюзяването им с най-тежката проведена престъпност в България и цялостна операция и деформиране на вътрешната ни политика. Катастрофата следва, тъй като сред сътрудниците и нас няма истина. Няма и емпатия.

Искаме да продължим на крепко, само че за задачата се употребяват заболели, изхабени, корумпирани, невежи и подвластни фигури, интегрирани в държавната и политическа управляващи. Така няма да стане и причина отново няма да е в българския народ, а в тези, които съучастват на интернационалните и наши нарушители. Има граници и някои от тях би трябвало да са свещени и недостъпни. Предателят не мисли по този начин.

Това, което аз разбрах е, че в България няма политици, а лобисти!

Наемници против високо възнаграждение, които са подготвени да формулират, дефинират, развиват и вкарват в осъществяване всевъзможни небивалици, в името на заветната цел - възнаграждението си. Тяхната интензивност се случва със светване на алена светлина, също като кучетата на Павлов.

Обидно е да си български жител - мафиотски гражданин, другояче казано европеец. Българин под евро-атлантическо робство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР