Кака Лара се бори с рак на гърдата. Актрисата Лазара

...
Кака Лара се бори с рак на гърдата. Актрисата Лазара
Коментари Харесай

Сълзите не спират! Кака Лара призна за тежка диагноза: Мъчно ми е. Битката тепърва предстои

Кака Лара се бори с рак на гърдата. Актрисата Лазара Златарева научава за болестта си по време на обикновен обзор. Това признава самата актриса в предаването „ Търси се “.
„ Битката занапред следва, само че одобрявам обстановката като нещо, през което ще мина и ще продължа напред “, показа тя.
„ Понякога ми става мъчително за самата мен “, разкрива пред сълзи водещата. Зрителите обаче ще се убедят, че даже и в този миг на тестване тя не губи възприятието си за комизъм и любовта си към живота, предава България Днес.
За първи път феновете на bTV ще видят и мъжа, с който Лара споделя живота си – Веселин Сивков. Операторът ще признае, че се е влюбил в нейната усмивка, а тя през смях ще добави: „ Той е спокоен, аз истеричка – в това се крие нашият баланс “.
За раздялата преди години с някогашния ѝ брачен партньор Владо Береану и другарството, което имат и до през днешния ден, за разликата сред това да си млада майка и майка в зрелите си години – Лара Златарева ще бъде до дъно откровена пред Нели и Меги.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР