Как започва любовната история между Блеър Уолдърф и Сет Коен? За

...
Как започва любовната история между Блеър Уолдърф и Сет Коен?
За
Коментари Харесай

Адам Броуди и Лейтън Мийстър: Любовната история зад кулисите

Как стартира любовната история сред Блеър Уолдърф и Сет Коен?

За всичките осем години връзка броени са пътищата, когато Адам Броуди и Лейтън Мийстър позволяват света до персоналните си връзки.

Двамата постоянно са били потайни за връзката си, макар че в никакъв случай не е липсвал интерес към двойка от актьорите в два от най-големите телевизионни сериали по това време.

Сега Адам Броуди разкрива по какъв начин в действителност е почнала тяхната връзка в изявление за подкаста на Ана Фарис. 

За първи път двамата се срещат тъкмо откакто Адам  завършва със фотосите по “Ориндж Каунти ”, а Лейтън занапред стъпва на снимачната площадка за “Клюкарката ”. Макар и тогава нищо да не се случва сред тях, след няколко години двамата играят дружно във кино лентата “ The Oranges ”.  По това време Броуди е във връзка със сценариста Лорен Скафария, по тази причина връзките им остават прецизно професионални.

 Адам Броуди и Лейтън Мийстър: Любовната история зад кулисите

“Бях доста притеглен от нея през цялото време. Тя е божествено творение, считам я за необикновено красива. А когато снимахме, имаше явна химия, само че тогава бях във връзка ”, споделя Адам.

Година след фотосите дружно, двамата стартират да се срещат. Тогава и с изключение на физическото привличане артистът се влюбил в характера на Лейтън. “Мислих я за готина, само че до момента в който не започнахме да излизаме, не знаех какъв човек е. Осъзнах, че тя е безусловно като Жана Д’арк. Тя е най-силният човек, който познавам. Просто не мога да кажа задоволително хубави неща за нейния темперамент ”, споделя Броуди.

 Адам Броуди и Лейтън Мийстър: Любовната история зад кулисите

Адам и Лейтън са сътрудници в още един филм, откакто стартират да се срещат – през 2014 година вземат участие в комедията “ Life Partners ”.  Година по-късно Мийстър посреща първото си дете, дребната Арлоу, а предходната година тя роди за повторно, този път момченце. 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР