Как технологиите да намерят отражение в преподаването, за да присъстват

...
Как технологиите да намерят отражение в преподаването, за да присъстват
Коментари Харесай

Най-новите начини за преподаване на ученици със специални образователни потребности бяха представени в Пловдив

Как технологиите да намерят отражение в преподаването, с цел да участват действително в класната стая? Въпросът ще събере на конференция в Пловдив на следващия ден представители на просветителното министерство, общините, на учебни заведения, в които се ползват новаторски модели, както и интернационалните специалисти.

Организатор е фондацията „ Световен учебен конгрес България ”, спомагат й Пловдивският университет „ Паисий Хилендарски “ и Община Пловдив, която към този момент работи по дълготрайна тактика за въвеждането на модерни просветителни способи на всички равнища - от детската градина до висшите учебни заведения.

В Пловдив бяха показани и резултатите от план за новаторско образование на възпитаници със специфични просветителни потребности, както и деца в неравностойно състояние. Мобилните устройства и запаси дават доста положителни резултати, а ползата на децата е доста по-висок, безапелационни са експертите, взели участие в програмата - академични преподаватели и учители в партньорство с локалната администрация, университети и учебни заведения от Испания, Англия и Румъния.

Подробностите можете да чуете от репортажа в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР