Как Роби Уилямс празнува Коледа, как възпитава трите си деца

...
Как Роби Уилямс празнува Коледа, как възпитава трите си деца
Коментари Харесай

Роби Уилямс – баща за пример

Как Роби Уилямс чества Коледа, по какъв начин възпитава трите си деца и по какъв начин се трансформира през годините? Георги Тошев и операторът Румен Василев потърсиха отговорите на тези и други въпроси в среща с английската звезда в Торун, а техният филм ще се завърти на 28 декември в bTV Репортерите. Уилямс е избрал полската перла, с цел да показа новия си коледен албум. “Щастлив съм, че песните ми са достигнали до публиката. Това е доста значимо за мен. Замисълът на албума беше да сътвори този вид сила, която става част от живота и музиката на хората. Исках да донесе наслада поради сегашния зимен сезон, само че и просто да ги направи щастливи без причина ”, споделя Роби Уилямс пред камерата на bTV. “Той е доста импровизиран и прям човек. Трябват му няколко минути, с цел да те реши и да ти даде доверието си. Беше прекрасен и персонален диалог. Харесвам хора, които не се опасяват да приказват за сложните моменти в живота си. Респектиращо е, когато звезда от ранга на Роби Уилямс споделя намерено за проблемите по пътя си. Днес той е преодолял агорофобия, зарязал е опиатите и е станал татко за образец ”, разяснява създателят Георги Тошев.

Роби Уилямс е продал над 70 милиона албума, като негови са шест от 100-те най-продавани в английската история. Има 15 сингъла номер едно. Влиза в „ Рекордите на Гинес “, като единствено за един ден продава 1 600 000 билета за турнето му през 2006 година. Спечелил е 17 английски награди, съвсем двойно повече от всички други реализатори. През 2003-а слага връх, като в границите на три следващи вечери пее пред 375 000 души. Роби Уилямс е третият най-пускан реализатор по английското радио за последните 20 години след Елтън Джон и Джордж Майкъл.

Роби е роден през 1974 година в британския град Стоук он Трент. Учи в католическо учебно заведение, където се възпламенява по музиката. Увлича се от танци и взе участие в детски пиеси. На 16 влиза в най-успешната английска момчешка тайфа Take That. През 1995-а,  в разгара на нейния триумф, я напуща ненадейно. Мнозина мислят, че кариерата му ще завърши бързо, само че бъркат. Роби записва шлагера на Джордж Майкъл “Свобода ” и се връща в шоубизнеса по-силен отвсякога. Следват шлагери като Millennium, Strong, No Regrets и She’s the One. Подписва контракт с EMI за 80 милиона паунда, следват концерти, кавги, опиати и доста яд.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР