Как може да ни навреди това доста разрушително чувствоКогато някой

...
Как може да ни навреди това доста разрушително чувствоКогато някой
Коментари Харесай

Какво е „испански срам“

Как може да ни навреди това много разрушително възприятие

Когато някой усеща позор от дейностите или думите на някой различен, това е известно с името „ испански позор “. Това е много разрушително възприятие. Експерти в региона на биоенергията описаха за какво това е рисково.

Испанският позор може да навреди съществено на нашето въодушевление, биополе, благополучие и като цяло на живота ни, показа.

Кой най-често изпитва испански позор?

По принцип това са хора, които изпитват мощна емпатия, т.е. способността да усещат страстите на другите. Човекът, към който изпитваме испански позор, може да не го усеща самичък, тъй че в случай че имате податливост към това, е належащо да се борите с него.

Не би трябвало да се пробвате да се поставите на мястото на различен човек, тъй като стартирате да изпитвате позор без основателна причина, а това е рисково. Всеки позор въздейства отрицателно на нашата сила.

Как срамът въздейства на нашето биополе?

Когато изпитваме позор в някое от неговите проявления, това намалява нашето самочувствие. Испанският позор не е изключение. Единствената разлика е, че не си направил нищо, което да те принуждава да се чувстваш по този начин и това е най-лошото. Оказва се, че човек изведнъж си вреди.

Влошаване на чакрите. Нашето биополе не прави разлика сред елементарния и испанския позор. Когато се срамим поради различен човек, нашите чакри са затворени и обменът на сила с околната среда води до мощен неуспех.

Срамът поради различен човек може да ни лиши от шанса. Когато двама души се карат обществено и се срамувате поради тях, все едно го преживявате с тях. Отново нашето схващане не знае по какъв начин да разграничи повода за възприятието на позор, тъй че се усещаме по този начин, като че ли самите ние вършим нещо неприятно и това плаши ориста. Много е неприятно, когато срамът поради различен човек е съпроводен от виновност. Това е най-опасната форма на позор, която може да унищожи силата ви.

Действията на други хора може да ви напомнят някои ваши неточности. Това развиване на събитията е най-неблагоприятно. Ако някой направи нещо, което вие сте правили в предишното и това ви тревожи извънредно, би трябвало да спрете да виждате какво става. Ако не го извършите, тогава ще започнете да си спомняте минали събития от живота си, ще се тревожите и ще се разстройвате на вятъра. Не позволявайте на предишното да нахлуе в сегашното и да токсини бъдещето ви.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР