Старо видео на покойната рап икона Тупак Шакур, обсъждащ предполагаемата

...
Старо видео на покойната рап икона Тупак Шакур, обсъждащ предполагаемата
Коментари Харесай

Изродът Пи Диди опитал да убие Тупак през 1994 г.

Старо видео на починалата рап икона Тупак Шакур, обсъждащ хипотетичната роля на Шон „ Диди “ Комбс в опит за нападение против него, се завъртя с цялостна мощ в мрежата.

Повод стана фактът, че Пи Диди беше задържан в хотел в Ню Йорк на 16 септември по федерални обвинявания, в това число трафик на хора за полова приложимост, рекет и склоняване към проституция.

След ареста на Комбс обществените мрежи и медиите на запад врят и кипят за връзките на звезди с Пи Диди, в това число менторството му на по-млади реализатори като Ъшър и Джъстин Бийбър. Стари изявленията с починалия рапър Тупак също се появиха още веднъж на обществени мрежи.

Легендарният рапър беше прострелян пет пъти по време на грабеж в Quad Studios на Таймс Скуеър на 30 ноември 1994 година, единствено две години преди да бъде трагично погубен в Лас Вегас. В изявление за списание Vibe през април 1995 година Тупак загатна, че Комбс може да е провел офанзивата. Клипът от изявлението, неотдавна оповестен в туитър (X), демонстрира по какъв начин Тупак е запитан дали има вяра, че Комбс - тогава прочут като Пъф Деди - е забъркан в стрелбата. „ Това е сред мен и него и единствено той знае “, отговори той.

В деня на стрелбата Тупак взе участие в една от песните на Литъл Шон в Quad Studios. Когато рапърът и екипът му влизат в постройката, виждат група мъже, които го прострелват пет пъти. По време на нападението Тупак видял няколко познати лица, измежду които Шон „ Диди “ Комбс и Биги Смолс. " Никой не се приближи до мен. Никой не ме погледна ", сподели Тупак в изявление две години преди гибелта си.

През 2008 година Диди изрично отхвърли да е знаел за стрелбата. „ Историята е неистина, тя е повече от нелепа и изцяло погрешна. Нито починалият рапър Notorious B.I.G., нито аз знаехме за каквото и да е нахлуване преди, по време или откакто се е случило “, сподели той.

Няколко месеца преди да бъде задържан, Пи Диди беше упрекнат, че точно той стои зад шокиращото ликвидиране на Тупак. Заподозреният за убийството на Тупак Дуейн " Кийфи Ди " Дейвис твърди, че Диди му предложил 1 милион $, с цел да се отърве от именития рапър.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР