Как е възможно да има запис на заседание на политическия

...
Как е възможно да има запис на заседание на политическия
Коментари Харесай

Атанасов каза истината за Радостин Василев

Как е допустимо да има запис на съвещание на политическия орган на политическа мощ, която ще получи мандат за ръководство на страната, и да няма следствие кой и с каква цел го е осъществил?

Това попита лидерът на ДСБ Атанас Атанасов.
-->
" Това, което Радостин Василев изяснява, че е записал на таблета си, не е правилно. Има механически механизми за инспекция на това нещо. Кой записа съвещанието на Политическа партия? Коя е тази мощ, която активизира потенциал, с цел да се опита да предотврати основаването на постоянно държавно управление? В цялата тази история Радостин Василев е инструмент. Как се записват закрити съвещания на политически органи? Цялото това нещо е тежко интензивно мероприятие против демократичната страна ", съобщи той.

" С втория мандат ще успеем да прекратим политическата рецесия. С постоянно държавно управление и с работещ парламент да бъдат посрещнати всички провокации. Превърнахме се в страната на изтеклите мандати. За да могат да работят дейно институциите, би трябвало да бъдат в мандат ", сподели пред пред БНР съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ. 

И добави, че хората желаят постоянна власт, която да взема решение проблемите на страната: 

" При сегашното систематизиране в парламента това е единственият метод за конструиране на болшинство, което да избере държавно управление. За нас е значимо по какъв начин това държавно управление наподобява като личен състав и по какъв начин то ще работи. България е над всичко, над всички боричкания и пристрастености ". 

По думите му въпросът с делата на трупчета ще се реши със правосъдна промяна. 

" Барселонагейт " се употребява от основния прокурор да попречи на основаването на държавно управление и да предотврати личното си премахване. Най-разумно би било Народното събрание да сформира комисия, която детайлно да прегледа нещата. Явно тук става въпрос за политически ход, а не за търсене на отговорност. Но това не значи, че няма съображение за търсене на отговорност от Бойко Борисов ". 

Според него президентът би трябвало да се прибере в президентството, " тъй като той би трябвало да въплъщава единството на нацията, а не всекидневно да работи за нейното разделяне ".  

" Крайно време е да възстановим парламентарната република ". 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР