“Как да разбираме и създаваме по-добър софтуер? Сред лекторите на тазгодишното

...
“Как да разбираме и създаваме по-добър софтуер?
Сред лекторите на тазгодишното
Коментари Харесай

Обявени са първите лектори на HackConf 2017

Как да разбираме и сътворяваме по-добър програмен продукт? ”

Сред лекторите на тазгодишното издание са Петър Митев и Владимир Койлазов - създатели на Chaos Group, Ивайло Караманолев, който е част от новаторската компания HyperScience, Джени Шен - UX дизайнер на свободна процедура от Тайланд.

“Сформирахме страховит лекторски състав - с екипа си поставихме за цел да съберем едни от най-хубавите разработчици и специалисти, които да дадат препоръки и да покажат с персонален образец на младите по какъв начин да се развиваме непрекъснато и какво е належащо да учим, с цел да станем по-добри програмисти и да не се намираме в никакъв случай в застой. ”

Разрастване на общността

HackConf се утвърждава измежду най-хубавите софтуерни събития за годината. Цифрите приказват сами - над 1600 индивида от 15 български града се включиха в HackConf 2016.

“Но броят на участниците не е най-важното, а това каква посока им дава събитието. Не знаем за доста сходни събития от подобен мащаб, които освен стимулират, само че и задават вярната посока за развиване на младите, които желаят да стартират и да развиват своята кариера в ИТ промишлеността ”. - споделят уредниците.

Всичкилектори и програмата на конференцията можете да намерите на уеб страницата:, както и на страницата във Фейсбук:

 

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР