- Как бихте коментирали резултатите на партиите до момента?- Последните

...
- Как бихте коментирали резултатите на партиите до момента?- Последните
Коментари Харесай

Юлий Павлов: Правителство ще има

- Как бихте коментирали резултатите на партиите досега?

- Последните часове ще бъдат доста значими за няколко проблема. Прогнозите, които няколко социологически организации дадохме за ГЕРБ по отношение на Българска социалистическа партия с 8-9 на 100, това се осъществя. Някои от нас даже предизвестиха, че преднината може да се окаже и двуцифрена, защото декларативният избор е много по-висок от действителния.

Повечето организации предположихме, че " Изправи се! Мутри вън! " и Вътрешна македонска революционна организация ще влязат в Народното събрание, т.е. нашите сметки бяха направени въз основата на седемпартиен парламент. Засега се върви в тази посока.И по този начин идваме до две от изненадите -  " Демократична България " се движи по-високо, в сравнение с бяха предварителните прогнози.

И това, което може да се окаже най-голямата изненада на сегашните избори, е, че както Българска социалистическа партия предстоящо върви надолу, Слави Трифонов ненадейно качва нагоре, а и ще получи повече гласове и от чужбина.

- Каква е прогнозата Ви за държавно управление?

- Много е мъчно преди окончателните резултати, само че това, което чакаме, че има два блока - единият към ГЕРБ, въпреки това - блокът на всички опозиционни партии, колкото и огромен карашък да са, само че събрани дружно, те въпреки всичко вършат втори блок. До окончателното броене на тези резултати няма да знаем кой печели.

А и даже да сумираме кой има повече гласове, това отново няма да даде отговор дали може да се сформира държавно управление или не. Моята прогноза, която е по-скоро психическа, е, че държавно управление ще има, защото и персонално претендентите за депутати са вложили доста пари в тези избори, и политическите сили са вложили доста в акцията. Предстои ни влизане в президентска акция, а още едни спомагателни избори биха им пристигнали допълнително.    
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР