Кажете на Цариградска, че ако не млъкне, мъжът и децата

...
Кажете на Цариградска, че ако не млъкне, мъжът и децата
Коментари Харесай

Нови заплахи към Цариградска: Ако не млъкнеш, мъжът и децата ти ще бъдат бетонирани на дъното на язовир

„ Кажете на Цариградска, че в случай че не млъкне, мъжът и децата й ще бъдат с бетонирани крайници на дъното на някой язовир “. Тази опасност към нея цитира в парламентарната комисия за Нотариуса арбитър Владислава Цариградска. Тя е получена по електронната поща на Окръжния съд в Плевен в сряда.
„ Мартин Божанов е мъртъв от 31 януари. Кой ме заплашва и желае да мълча? Тук преди мен трябваше да е Борислав Сарафов и да каже за бездействието по досъдебното произвеждане против Божанов. Бъдете сигурни, че не желаете да сте на мое място “, сподели арбитър Цариградска.
На въпрос от Мирослав Иванов от Политическа партия дали Сотир Цацаров, Иван Гешев и Борислав Сарафов са съпричастни към активността на Нотариуса, тя отговори, че сигурно са имали интерес от капак върху случая. Тя напомни, че Сарафов е признал пред Висш съдебен съвет на 6 юли, че в прокуратурата при Гешев са се писали материали до избрани медии, след което са се образували следствия. Самата тя уточни няколко изявления, с които са я атакували.
„ Дирекция „ Публична връзка “ в прокуратурата се управлява от Веселин Иванов, който написа докладна, въз основа на която беше подаден първият сигнал против Сарафов, прегледан от арбитър Талева като пъкъл хок прокурор. Той е алармирал против Сарафов, само че продължава да оглавява службата в прокуратурата. Той ми насочи предизвестие, че би трябвало да се кротна “, сподели още Цариградска, представена от 24 часа.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР