Кадриев изпаднал в ярост към тийнеджърката, която не проявявала интерес

...
Кадриев изпаднал в ярост към тийнеджърката, която не проявявала интерес
Коментари Харесай

Гръмна Сега: Юксел Кадриев Изживя Кошмара На Всеки Родител! Щеше Да Получи Инфаркт, Разбра, Че Дъщеря Му Е

Кадриев изпаднал в гняв към тийнеджърката, която не проявявала интерес за образованието си. А го сюрпризирала непрестанно с нов недостатък. За тази, които не знаят напълно скоро Габриела се похвали в обществените мрежи, че пуши трева. Последва фамилен скандал и 17 годишната госпожица се заклела да не протяга ръка повече към дрога. Защото баща й щял да я накаже като я изпрати да живее при майка си в Сърбия.

Татауировките още веднъж тормозили загрижения татко. Той се страхувал за наследничката си, която е в доста комплицирана възраст. Мисли се за огромна, а постъпките й са като на дете.

Кадриев имаше огромни проблеми с попечеителството на Габриела. Бившата му жена му стъжни живота като изсипа куп ругатни по негов адрес. Тогава той залитна по комара и за малко да си загуби работата в бТВ. Оперната певица му бе забранила да се вижда с детето когато беше малко.

После Бонка си откри нова половинка и отпътува с него в Сърбия. Където живее и през днешния ден. Тя зарязала щерка си и я оставила на татко й да се грижи за нея. Таткото се опитал да компенсира неналичието на майка, само че разглезил щерка си, предават от retro.bg.

Журналистът бил все на работа и по този начин изпуснал от надзор девойката.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР