Кадри Нова ТВПоследната резервация се оказа инфарктна за червения отбор

...
Кадри Нова ТВПоследната резервация се оказа инфарктна за червения отбор
Коментари Харесай

Шеф Ангелов прекали с обидите в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ

Последната резервация се оказа инфарктна за аления тим в Хелс китчън. Не единствено, че не се оправиха, само че и бяха позорно изгонени от кухнята. Някои по-горди дами даже си пожелаха да умрат пред унижението, което ги следва в тази кухня на Ада. Първи гнева на началник пробваха Чимидова и Никол поради нескопосани скариди.

И двете сте супер зле, нахока топ готвачката и шефката от Равда началник Ангелов. Обезобразени скариди без усет. След като на Чимидова й бе сложена задача да поправи грешката на съперничката си Никол самочувствието й хвръкна до небесата.


`); break case width
Казах последният сегмент да се остави до главата, но никой не ме чу! Някой може ли да ми помогне да изчистя скаридите?, незабавно опита да откри подчинени към себе си.

Искам да съм на всяка станция, желая да оказа помощ, обявява тя, само че началник Ангелов е на друго мнение.

Ти ли помагаш на всички? На мен ми пречиш, напусни кухнята незабавно, изгони я той. Ще ми направиш услуга в случай че не се и върнеш в никакъв случай! Изчезни!

Силно смутената дама си изля гнева в склада:

Защо по този начин ми приказва! Какво значи това „ в никакъв случай. Означава, че не желае да ме види. Като не желае да ме маха. Не може по този начин да ми приказва. Аз съм унищожена, смачкана съм!



Лошо ми е, желая да умра, продължи да затъва в самосъжаление Чимидова. Ако може да се каже, че е разтуха след нея всички бяха изгонени без изключение. Мнението на феновете се оказа не по-различно от това на началник за представянето на дамите:

Тя желае да е на всички места и нищо не прави. Има станция, за която дава отговор. Тука е да готви, не да менажира

Хора с големи искания,не могат да подготвят свински котлет,ако бях аз самичък щях да си тръгне
Като цяло женския тим е под всякаква рецензия
Смачкана била, желала да почине! Боже како Янке(Чимидова)
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР