Кадри Нова ТВГероите от летните приключения на Игри на волята“

...
Кадри Нова ТВГероите от летните приключения на Игри на волята“
Коментари Харесай

Игри на волята се пренесе в Черешката

Кадри Нова ТВ

Героите от летните завършения на „ Игри на волята “ се придвижиха в кухнята. Видяхме техните умения на арената, в този момент ще има конкуренция за най-хубав готвач. Първи в приключението се пуска първенецът от сезон 5 на най-екстремното риалити, зъботехникът Иван Рълев.

Той посрещна гостите в родния си град Симитли, вкъщи си, а менюто на което заложи бе единствено домашни и обичайни ястия от българската софра. Той  сервира на компанията си домашна питка, омесена благодарение на баба му, два типа салати – домашна туршия и селска салата с домати, краставици, червен лук и сирене, разядката, която ще приготви включва маринован наследник домат и майонеза с цедено мляко, чесън и орехи. Основното също е измежду обичаните ястия на първенеца – задушени пържоли в гърне със зеленчуци и сланина, с гарнитура от запечени картофи с масло и чесън, а десертът – апетитни дюли с мед и панакота.



Рълев заложи на напълно домашни артикули от градината и най-много сезонни, с което направи усещане на гостите си. Най-претенциозен се оказа Гатьо, това не харесва, другото не обича.

Иван е националист и доста дървен. Той ще сготви това, което на него му харесва, въобще не го интересува на ахората дали ще хареса. Ще си направи неговото меню, който доволен-доволен, който не е, пътя, чантата и за самун. Така ласкаво се изрече за домакина неговия досегашен конкурент.

Зрителите обаче не се повлияха от мнението им. За тях Иван Рълев се оправи прелестно в кухнята, тъкмо както и на арената.

Браво на Рълев! Представи се ужасно и извърши концепцията на шоуто да има линия в менюто, сезонни артикули и най-много домашни.



Браво на Рълев, отлично показване. Но доста изкуствено се държаха. Би трябвало да са привикнали с камерите. Все отново пак три месеца ги снимаха съвсем непрекъснато.

Браво Рълев, естествена вечеря в български дом, а и факт, че се труди сам
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР