Кадри Нова ТВБорбата за първото място в Един за друг“

...
Кадри Нова ТВБорбата за първото място в Един за друг“
Коментари Харесай

Двойките в „Един за друг“ бяха подложени на нечовешки изтезания

Кадри Нова ТВ

Борбата за първото място в „ Един за различен “ в действителност се оказа жестока. Участниците бяха подложени на безчовечен условия в игра за оставане във формата. Те бяха вързани за въжета през кръста, върху които се оказваше опън по този начин, че оставаха без въздух. За допълнение върху тях се изсипваше ледена вода. Това на доста фенове се видя зверско тестване.

Това към този момент надмина всевъзможни граници!!! Сценаристите Ви са за съд, това е нечовешко бе, естествени ли сте??? И не желая никой да ми изяснява,че никой не ги е пратил на мощ там, тъй като това би трябвало да е игра, шоу, занимателно шоу, а това което причинявате на тези хора е тормоз, изтезание и застрашаване на здравето им!!! Всяка година мислите по някоя такава тъпота, само че тази година избихте рибата с тази олигофренска „ игра “!!!


`); break case width
Не знам какъв брой извратено схващане би трябвало да има човек, с цел да показва тези изтезания за „ игра “!? Засрамете се, макар че нямате ни съвест, ни разум!!!! Никога не бих „ играла “ сходни „ игри “! Няма сума, която да си заслужава! Направо не мога да ви се начудя, на участниците, за какво го вършиме?!

Аз предлагам другата година им дайте по един револвер и които оцелеят те да победят …. Какви са тия малоумни игри? Искате да разболеете, хората или да ги потрошите.. това не е игра, а изтезание … баси продукцията деца щяха да измислят по забавна и съответна игра….

Изключително мъчение е тази игра. Не е и забавно да гледаш по какъв начин хора не могат да дишат, посинели са им устите, разместват им се вътрешните органи… егати ужаса. Каква физическа издръжливост демонстрира това тестване?!



Това беше кучи мраз, разяснява Михаела. Той те вкаменява, въжето те дърпа, не можеш да дишаш. Много пъти бях на ръба да се откажа. Мисълта, че сме стигнали дотук ме държеше да не се откажа.



Коланът, който ме опъва притиска доста крепко органите ми, разяснява и Софи. Цялото това нещо в действителност коства болежка и сила.

След повече от час изтезание спечелили излязоха Ели и Данчо.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР