Кадри БТВВсеки следващ епизод на Бригада нов дом“ става все

...
Кадри БТВВсеки следващ епизод на Бригада нов дом“ става все
Коментари Харесай

Много емоции даде Бригада нов дом на мило семейство

Кадри БТВ

Всеки идващ епизод на „ Бригада нов дом “ става все по-емоционален. След тежката орис на Гергана и нейната прелестна щерка Вики, от предаването ни срещат с едно семейство, което с доста обич отглежда детето си с увреждания.
Диагнозата, която множеството хора виждат като компликация, в действителност е благословия за Невена и брачна половинка ѝ Любо – горди родители на дребния Николай. Той е второто дете на фамилията, като първото е умряло.



Любо е някогашен боен, който отсъства през първите 7 години от живота на Ники поради разнообразни задачи в чужбина, в това число и в Афганистан. Въпреки това все още той е главният човек, който се грижи за детето, до момента в който Невена създава кукли, с които устоя финансово фамилията.
`); break case width
Въпреки напъните на фамилията, те не съумяват да пригодят дома си и да създадат изискванията за живот в него естествени. Намесата на Бригадата им дава всичко това и освен. Дълбоката и откровена страст на фамилията и изключително на Невена не остави безучастен нито един фен на предаването. Много коментиращи споделят, че са плакали дружно с нея и се радват доста за фамилията, като им пожелават да са все по този начин сплотени.



Адмирации за Мария и бригада. Майка героиня,прекрасният и надарен Ники и благополучие във очите им. Браво!

Такава чиста наслада и доста, доста обич има в това семейство! Господ здраве да им дава! Прекрасни са! Заслужават това благополучие, че и повече!

И плаках и се радвах, доста, доста страсти! Най стойностното предаване!

Адмирации за спонсорите, Мария и бригадата!



Толкова Искрена Емоция и Радост не съм Виждала от дълго време! Напълнихте ми Душата Мило Семейство, Бъдете Здрави
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР