Кадри БТВЕдно от най-обичаните предавания в родния ефир Бригада нов

...
Кадри БТВЕдно от най-обичаните предавания в родния ефир Бригада нов
Коментари Харесай

Невена към Калин от „Бригада нов дом“: Това е феята на желанията

Кадри БТВ

Едно от най-обичаните излъчвания в родния ефир „ Бригада нов дом “ е към края на един доста мощен сезон. Много и разнородни страсти ни демонстрираха от продукцията и още повече наслада и щастливи мигове донесоха на фамилиите участници.



Не единствено ремонтите бяха приоритет за предаването, обърнаха внимание и на техните потребности, най-много здравословни, които самите те не могат да решат поради липса на средства. Децата герои в епизодите получиха особено внимание, всяко с неговите с изключение на материални потребности, само че и прочувствени.
`); break case width


Ники се срещна с най-хубавият ни пианист, който се заема с неговото образование Евгени Генчев.

Много ще се веселя да работим дружно, обърна се Евгени към Ники, ти си на цялостна стипендия. Ще се веселя да свирим дружно.

Любовта на детето към музиката личеше по метода, по който попиваше всяка нота изсивирена от маестрото.



Невена също получи помощ за болестта си, което за нея и фамилията й е витално значимо за оцеляването им. Кулминацията пристигна с представянето на към този момент свършената от бригадата работа.

Тези хора ми изпълниха душата довечера, не съумя да скрие страстта си и Калин. Докато не се докоснеш до нещо такова няма по какъв начин да схванеш страстта.



Такова проявление на дом до момента не сме имали, поддържа го и Мария. Нашите майстори усетиха тъкмо какво е възприятието и какво са създали за вас.
Тази страст се придвижи и на феновете.
Какво направихте, бре хора! Рева като магаре
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР