Кадри Нова ТВКакто винаги дълбоко откровен Димитър Ковачев – Фънки

...
Кадри Нова ТВКакто винаги дълбоко откровен Димитър Ковачев – Фънки
Коментари Харесай

Фънки: Винаги си казвам мнението, дори да не им харесва

Кадри Нова ТВ

Както постоянно надълбоко прям Димитър Ковачев – Фънки описа за фамилията си и щерка си. Той приказва с доста обич за брачната половинка си, въпреки да имат дълъг фамилен стаж.

Разбираме се с жена ми, гледаме да не се виждаме постоянно, по този начин изясни той разковничето на разбирателството посред им.

За другарството си с Коцето споделя, че за него не е значимо с какво се занимава той, те си харесват като характери и както му подсказа Лора Крумова и двамата са „ беладжии “. Сподели също, че нищо изключително не вижда в своето журиране в Капките:
`); break case width
В „ Капките “ аз си споделям мнението за нещата такова, каквото е. Това е моето виждане. Гледам на осъществяванията като музикант и не мога да потегли против себе си. Съжалявам! Мисля, че шоуто се получава доста гот. Участниците израсват пред очите ни – доста прелестно е! Очаквам да има натруфен край. Харесва ми, че този сезон беше доста разнороден, а участниците подходиха доста съществено към дилемите.



Когато пробвах да кривват, хапех си се връщаха в правия път, споделя Фънки, само че изрично отхвърли да е привилегировал по какъвто и да е било метод поп фолка поради другарството си с Константин. Да вземем да вземем за пример Мария. Тя беше толкоз работлива, раздаваше се и подхождаше доста съществено към облиците си. Какво да кажа, че не става ли? Аз съм реалист – не деля жанровете. Или можеш да пееш или не можеш!



Фънки споделя, че се приготвя авансово преди всяко предаване. „ Когато отида, желая да бъда подготвен. Гледал съм всеки от клиповете най-малко по 4 пъти, с цел да видя акцентите и може по тази причина да съм по този начин сериозен. Информиран съм и знам какво да виждам и диря. Шоуто е необикновено и по тази причина има подобен рейтинг! “ Допълни още, че продуцентите на шоуто са деликатни и тактични хора, които постоянно са го подкрепяли и никой не е опитвал да го трансформира.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР