кадри Нова телевизияАктьорът Дарин Ангелов винаги търси провокация още в

...
кадри Нова телевизияАктьорът Дарин Ангелов винаги търси провокация още в
Коментари Харесай

Гала се уплаши от Дарко като госпожа

кадри Нова телевизия

Актьорът Дарин Ангелов постоянно търси провокация още в първите минути от началото на всяко издание на “На кафе ”. Вярно е, че предаването държи постоянен рейтинг и подсигурява мястото на Гала в ефира. Но ударното начало постоянно оказва помощ да се задържи аудиторията.

Във вторник заран Дарко се появи облечен като жена, по-точно като достолепна госпожа. С грим, перука, подобаващи бижута и преправен глас, той се вживя много в ролята.


`); break case width
Образът му беше нещо приблизително сред Мисис Даутфайър, изиграна от Робин Уилямс и Тутси от едноименния филм, където Дъстин Хофман влиза в облика на жена.

Оказа се обаче, че Дарко Ангелов леко се е престарал. Покрай цялото видоизменение, той си поставил очила с диоптър.

“Сега виждам какъв брой е съвършена в действителност Гала ”, съобщи артистът.



“Ужас! Сега ми виждаш всичко по лицето ”, уплаши се водещата. Звездата на Нова незабавно почна да упорства панелистът да смъкна очилата и да се върне в мъжки облик.

“Ще си повредиш гласа ”, добави Гала, тъй като Дарин говореше на висок звук.



Макар на артиста явно да му хареса да я жена, той се преобрази в себе си още веднъж. Впечатляващото беше, че това стана тъкмо за една рекламна пауза, което приказва доста за гримьорите на “На кафе ”. Те получиха специфична хвалба в ефир от Гала за съвършената им работа.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР