Кадри: Нова телевизия“Новият телевизионен сезон официално бе открит тази вечер,

...
Кадри: Нова телевизия“Новият телевизионен сезон официално бе открит тази вечер,
Коментари Харесай

Фурор с участниците в Игри на волята

Кадри: „ Нова телевизия “

Новият ефирен сезон публично бе открит довечера, откакто първо от всички шоута потегли „ Игри на волята “. Риалитито за търсачи на мощни чувства по „ Нова телевизия “ изуми феновете с едни от най-бруталните участници.



Чрез кастинг са били подбрани 32-ма души, които са разпределени в няколко племена.

Тази вечер бяха показани първите три тима, формирани от по шестима души, които пристигнаха с яхти на арената.
Очаква се в идващия епизод или понататък през сезона да бъдат показани още 14 души.


Единият отбор е формиран единствено от мъже, другият – единствено от дами, а в третия са три двойки, свързани по друг метод – двама братя, момче и момиче, които са гаджета, и татко и щерка.



Те бяха представяни поетапно в следния ред:

Мария Оряшкова – на 34 години от Челопеч. 10-кратна европейска и 6-кратна международна шампионка по самбо, като се занимава още с джудо, битка и сумо, в които също има доста оценки. Състезателката призна, че няма интимна половинка и търси индивида до себе си.



Пеньо Гатевски – 41-годишен представител на армията от Пловдив. „ Викат ми Гатьо, защото при нас семейството ти става малко име “, призна той. После се показа като боец в сърцето с над 180 скока с парашут. Разкри, че е взел участие в действителни бойни дейности. Представи се за командос с две задачи в Ирак. Сега е персонална защита на прочут предприемач. Закани се, че нервите му няма да устоят в случай че против него има лекета. Също по този начин показа, че не може да плува и по тази причина скача във водата с жилетка.



Калоян Митов – на 22 години от София, модел. Участвал е в музикални клипове и ревюта по целия свят, бил е модел на годината през 2020 година Професионален плувец от пети клас насам, с доста медали. В промовидеото му се появи и участникът в сезон 4 – плувецът Георги, който му е добър другар и го е обучавал за „ Игрите “.



Албена Ситнилска – на 41 години, международен и европейски първенец по кикбокс и таекуондо. На таекуондо е 23 пъти европейска и четири пъти международна шампионка. На кикбокс е по три пъти европейска и международна шампинока. Една от най-успешните състезателки в бойните спортове. Нарече сама се бе си дамата самурай.



Крум Апостолов – арбитър по футбол от Куклен, бил е и футболист. „ Съдийството ми е предопределение. Обичам да натрапвам разпоредбите, а не някой да мен да ми ги постанова “, показа той. Крум свири в Трета лига, като е рефер от седем години. Бил от недолюбваните съдии, които били необичайност в днешно време. Категоричен е, че дамите нямат късмет против мъжете, защото четири сезона към този момент единствено мъже побеждават в „ Игри на волята “.



Цвети Станева – на 22 години от София, жокей и инструктор по езда. Първата българка, която става безспорен международен първенец по калистеника – дисциплината, с която Гого от сезон 4 впечатли всички. Може да извършва силови детайли за мъже. Цвети описа, че майка й умряла когато била на 6. „ Баща ми се скарал с нея, блъснал я и се случил някакъв случай, който е едно на милион съгласно докторите – тя да падне и да си удари дребния мозък и да си отиде на 24 години. И по този начин на 6 години изгубих всичко. Отгледа ме баба ми “, показа тя.



Даниел Димов – на 34 години, управител бранш грах и тикви на голяма равнища в родния град на Шекспир Стратфорд. Агроном по обучение, работи за една от най-големите аграрни компании в Англия и дава отговор за над 8000 декара. Написал ария за жена си, малко по-късно се развели. Разкри, че е разрушил доста сърца по-късно. Определя се като харесван мъж, защото приличал на викинг – рус, висок, със сини очи, 201 сантиметра. Притеснен е само от Дивата река и не желае да върви там.



Радосвета Симеонова – на 29 години от Добрич, преподавател по специалност, преподава британски на 5, 6, и 7 клас. Обича да бяга маратони. В Добрич я познават, тъй като тя е една от най-бързите спортистки в града. Била е състезател №2, като е разпознаваема и в България. Над 10 пъти е републиканска шампионка на 20 километра спортно вървене.



Николай Костадинов – от София, висок е 1,80 метра, тежи 105 кг. „ Децата ме съпоставят с Хълк, Айрън мен и всичките супер герои. Културист, трети на европейско, пети в света, няколко пъти балкански и доста пъти републикански първенец.



Максималната тежест, която е дърпал на мъртва двигателна сила е 250 кг. Избутвал е на лег преса 500 кг. „ Моите крайници са най-големите в България “, показа Николай.



Цветелин Гешов – на 25 години от София, занимава се с недвижими парцели, бизнесмен. Разкри, че е изгубил татко си доста рано и това преобърнало живота му. Бил дебеличко дете като младеж и отнасял доста насмешки. Един ден почнал да тренира, трансформирал се външно и подигравките спрели. Тренирал е с Фифо и Гого от предходния сезон на „ Игри на волята “.



Ива Георгиева – на 20 години от Варна. Студентка по право, многократна държавна шампионка по плуване в разнообразни дисциплини. „ Медалите ми тежат повече от мен. От 15 години упражнявам плуване. Поставяла съм национални върхове с тима си, както и самостоятелни такива “, призна хубавицата.



Виктория Йорданова – на 27 години от Варна. Завършила е промишлен мениджмънт в Техническия университет във Варна, а в този момент е студент по право и работи в нотариална адвокатска фирма. „ Владея добре и кифленските номера и ще се възползвам да привлека момчетата и да получа от тях това, от което нуждая се “, показа тя. Йорданова добави, че тактиката й щяла да бъде да играе с мъжете и да отстранява дамите, след което да остане единствено тя.





Следващите шестима участници на процедура са три двойки:

Момчил Василев – на 25 години програмист, софтуерен инженер. Учил е в Североизточен Китай. Бил признат и в Ню Йорк, само че таксата била доста огромна. Има награди от международна купа по физика. Той разкри, че би желал да купи БДЖ и да го направи „ най-гъзарската компания в света “.



Васил Василев – на 31 години от София, по-голям брат на Момчил Василев. Професията му е да намира къде бъркат счетоводителите. Разкри, че бяга, катери, скача във вода, тренира кикбокс, плуване и триатлон.



Румен Радев – модел на 26 години от Сливен. Призна, че имал контракти с първокласни марки, а веднъж му предложили 9000 $ дневно и апартамент в Лос Анджелис хонорар, само че посолството на Съединени американски щати не му давало виза и не съумял да се възползва. Затова се върнал в Сливен и станал преподавател по физическо. Седемкратен републикански първенец по джудо е, като има над 300 медала у нас и в чужбина.



Теодора Мудева – гадже на Румен Радев и Мис България 2018 година „ За първи път от много време с Румен ще заживеем дружно в „ Игри на волята “.



Нямам самообладание това да се случи – най-сетне “, показа с усмивка тя.



Красимир Дунев – на 50 години, вицеолимпийски първенец на висилка от Игрите в Атланта през 1996 година В момента е президент на Българската федерация по спортна гимнастика. След дейната си кариера остава в Съединени американски щати дружно с Данчо Йовчев, като в Сан Франциско е бил шеф на мъжката гимнастика, направил е доста спортисти първенци на Щатите. През 2008 година с Данчо Йовчев се връщат в България и поемат федерацията, с която се занимават и до през днешния ден.



Никол Дунев – на 24 години, щерка на Красимир Дунев, треньор и инструктор по спортна гимнастика. От 2-годишна възраст е в залата. Била е 10 години в националния тим по спортна гимнастика. През 2012 година стартира да печели медали както вкъщи, по този начин и в чужбина. Спряла е със спорта на 18, тъй като има три интервенции и губи майка си, която е била болна от рак.



Всички тези 18 участници се впуснаха в първото си съревнование още в първия си ден. Водещите Димо Алексиев и Ралица Паскалева разкриха, че всички ще спят под намерено небе тази нощ, само че спечелилите ще бъдат в палатка с храна и шампанско.



Вторите ще нощуват под небрежно скърпен заслон, с нищожна храна, а последните в класирането ги чака мраз, апетит и дълга нощ под намерено небе.



Културистът Николай не съумя да преодолее тестването си, защото усети сериозна болежка и ромисли, че може да скъса мускул.



След тежки борби първите спечелили станаха състезателите от тима на двойките.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР