Кадри Нова ТВСлед старта, който даде Таня Боева в кулинарното

...
Кадри Нова ТВСлед старта, който даде Таня Боева в кулинарното
Коментари Харесай

Росен Янчев замаза гафа от първата вечер в „Черешката на тартата“

Кадри Нова ТВ

След старта, който даде Таня Боева в кулинарното шоу „ Черешката на тортата “ пристигна ред и за индивида, който я ощети в оценката по тази причина, че салатата му е безсолна. Това възмути много фенове, че за нещо толкоз дребно и поправимо трябваше да сложи ниска оценка. Сега е ред за неговата вечер и готвене, както и посрещане на гостите си.

Певецът Росен Янчев посрещна компанията във фамилната вила в Кюстендил. Той е взел участие в разнообразни риалити формати за хората, които не се сещат да са го виждали. Тъй като тематиката, заложена от началник Манчев е връщане и пресъздаване на усета на детството, посредством фотоси и мемоари артистът потопи феновете в детските и юношеските си години.


`); break case width
Росен показа интернационално меню, в което се преплитат българо-грузинско въздействия. Менюто на домакина започва със салата с патладжан с орехи или така наречен пхали – обичайно грузинско ядене от нарязани и смлени зеленчуци, с орехова паста. За предястие подготвя хинкали (грузински кнедли), които са емблемата на Грузия. Основното ядене за вечерта бе гювеч с телешко месо „ Чанахи “ и огромната изненада, която е черешката на тортата в детството му е десерта – медена торта по домашна рецепта на майка му.

Освен това описа историята си и през какво е минал в битката с килограмите. Росен сподели, че е свалил 135 кг и в този момент се е заел да оказва помощ и на други да вземат успеха в тази борба.

За разлика от него гласуващите тази втора вечер не го ощетиха откъм оценки и той получи цялостните 40 точки.
Зрителите харесаха представянето му, само че не му простиха за оценката към Таня Боева.

Много добре се оправя, проличава си че има отношение към кулинарията!
Но ☝
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР