Кадри Нова ТВКакто феновете на кулинарното шоу Хелс китчън знаят

...
Кадри Нова ТВКакто феновете на кулинарното шоу Хелс китчън знаят
Коментари Харесай

Войната между Бони и Гърдева продължава и след края на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ

Както почитателите на кулинарното шоу Хелс китчън знаят двете дами фолк певицата Бони и психотерапевтката и участничка в „ Ергенът “ Александра Гърдева бяха в непрестанен спор.

Въпреки, че Бони опитваше да се прави на жертва виждаше се, че Алекс имаше мотиви да й се ядоса.

Бони показа, че е предчувствала, че ще има интриги във формата и излезе права, само че ги създаваше тя. Май съумя да влезе в спор с съвсем всички от златния тим. Дори началник Радка Болман, която се задържа напълно малко усети нрава на фолк изпълнителката. Те кръстосаха шпаги още в самото начало.
`); break case width
Аз съм извънредно положителен човек и тичам от интриги и кавги. Никога не съм имала жадност за победа и да желая да печеля Хелс китчън. Това съобщи Бони, само че не по този начин мислят Гатьо, както и Изи или който и да е от останалите й сътрудници, които ставаха очевидци на пререканията й изключително с Гърдева. Кавгите им бяха много натоварващи, даже се наложи началник Ангелов да влезе в ролята на съдия.



Макар тогава видимо да си простиха след излизането се от формата войната продължава. Бони към момента е ядосана, че тъкмо Гърдева съумя да я пребори в готвенето и да грабне премията под носа й.

Ефирно не се появи от къде потеглиха нещата. Още през цялото време си личеше, че не ме харесва. Тя ме гледаше в очите и ми споделяше нали знаеш, че скоро ще номинирме хора. Друг ден се гримираме и тя споделя това предаване, в което съм взела участие (Ергенът), че всички участници са дъното. Ние още нямахме микрофони, разкри Алекс за случките отвън кадър. И добави:

Мисля, че не и отива нито на годините, нито на това, което е посочила. Там твърдеше, че доста ме обича внезапно съм травмирана.

Зрителите бяха раздвоени сред двете дами.



Щеше да е огромна неточност на шефа,черна точка за предаването,ако Бонка беше спечелила!! Има потребност да я приземят тая жена!

Не знам за Бони дали е в ТОХА или не, само че е доста по добра от дипломираната психоложка, която колкото да се справяше със личната си душeвност, камо ли да е в помощ по тапия на някой различен. Не ми се мисли какво щеше да бъде, в случай че Бони беше спечелила, каква лекция щеше да ни изнесе „ психоложката “

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР