кадри Фейсбук/Яна Маринова, Мартин Велев: Дръж се, Яна Маринова: България

...
кадри Фейсбук/Яна Маринова, Мартин Велев: Дръж се, Яна Маринова: България
Коментари Харесай

Дръж се, Яна Маринова: България е с теб в този труден момент

кадри Фейсбук/Яна Маринова, Мартин Велев: Дръж се, Яна Маринова: България е с теб в този сложен миг

Актрисата Яна Маринова е изпаднала в дупка. Това признава самата тя пред почитателите си във Facebook. Добрата вест е, че това е към този момент минало и тя е още веднъж на 100% вдъхновяващата Яна, която публиката толкоз харесва. Ето какво написа тя по тематиката:

„ Какво нещо е да имаш другари! Изпадам в дупка и незабавно ме измъкват. Водят ме да ми изберат пиано, след това на танци, свирят на конги и ми дават топлота и мощ, когато моята се е сконфузила “.


Актрисата споделя, че за всичко това е признателна на приятеля си музикант Мартин Велев.
В последните месеци нейните изявления бяха най-вече реклами за прожекциите на кино лентата „ Игра на доверие “. Това е изцяло разбираемо, защото тя влага извънредно доста в продукцията, която е по претекстове от личната ѝ биография.

След това Яна употребява обществената медия да се отбрани от подигравките за имитацията ѝ на Майкъл Джексън в шоуто „ Като две капки вода “. Но и това е минало.



Последното видео на Маринова е дружно с нейните сътрудници от постановката „ Спусък “ – Димитър Живков, Ива Караманчева и Теодор Папазов, която е режисирана от Георги Михалков. Според описанието, което дава актрисата, това е „ една история за обич, само че и за сбърканите морални порядки, когато стане дума за брак и сбъдване на фантазиите “.



Опитът за заснимане на рекламно видео от актьорския квартет обаче е цялостен неуспех. Те стартират без даже да са се нагласили пред обектива и без ясна концепция какво да кажат. Почти незабавно по-късно камерата се килва встрани и Яна Маринова се втурва да я оправя. През това време сътрудниците ѝ вършат безредни стойки на назад във времето.

Видеото сигурно е привлякло вниманието на феновете на актрисата, някои от които бяха леко озадачени от предния ѝ клип, в който тя безусловно се прозяваше пред камерата. Маринова обясняваше някъде измежду природата, че няма нищо по-хубаво от това да си поспиш под намерено небе в гората.



Ако при тези малко странни откровения и безредни фрагменти някой се е тормозил, че Яна Маринова претърпява някаква драма или е изпаднала в дупка, е бил изцяло прав. Самата тя признава това в последната си обява. Но както споменахме и първоначално, към този момент всичко е наред.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР