кадри Фейсбук/Яна Маринова, bTVАктрисата и продуцент Яна Маринова никога не

...
кадри Фейсбук/Яна Маринова, bTVАктрисата и продуцент Яна Маринова никога не
Коментари Харесай

Яна Маринова с радикална идея за училищата: Трябва да станат като германски пансион

кадри Фейсбук/Яна Маринова, bTV

Актрисата и продуцент Яна Маринова в никакъв случай не се страхувала да споделя смелите си хрумвания и показа за обществото. Тя не е последовател на половинчатите изявления, даже когато са много спорни, изключително като се съпоставят с някои обстоятелства за самата нея.

След като доста пъти е разказвала за своята буйна и на моменти проблематична младост, Яна се оказа като родител последовател на желязната дисциплинираност. Тя направи разгласява много безапелационна оценка за това във Facebook. А повода за убежденията ѝ е личния ѝ наследник Никола, от който тя изпитва голяма горделивост.



Яна Маринова пусна видео, в което синът ѝ предава на деца в учебно заведение в Африка, където евентуално е като доброволец.



Актрисата признава, че за оформянето на Никола като персона има на първо място учебното заведение. Той е учил в Германия в интернат, до момента в който родителите му са си живели в България. Ето кое най-интересното, което споделя Маринова по този мотив:

„ Винаги ми е предписание най-силно усещане, че дисциплината е желязна, а някои от учителит бяха на по двайсетина години, с умения, познания, хъс и увлекателни истории за описване. И в случай че възпитаник им приказва неуважително – санкционира се с предизвестия, които при неспазване водят до изключване. Това не значи да не можеш да спориш с учителите си по предмета или честен проблем, само че единствено с издържани причини и държание. За приложимост на опиати учениците биват изгонени без никакво предизвестие. За приложимост на алкохол и неподобаващо държание – съответните санкции, водещи до повторение на годината и така нататък

 И всичко това в народна власт, не в комунизъм. “



Яна Маринова споделя, че мечтае и българските учебни заведения да са такива. По реакцията на почитателите ѝ проличава, че доста от тях изцяло споделят мнението ѝ.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР