Кадри: БТВСериозни нападки към варненката Магдалена отправиха Надежда и Йоана

...
Кадри: БТВСериозни нападки към варненката Магдалена отправиха Надежда и Йоана
Коментари Харесай

Йоана и Надежда за жеста на Маги: Двулична е, постъпи лицемерно

Кадри: БТВ

Сериозни нападки към варненката Магдалена насочиха Надежда и Йоана в " Ергенът " 3. Причината бе обстановка от предходния епизод, при която 36-годишната русокоска направи доблестен жест. Според двете дами тя е показала двуличие.

Става дума за случката, при която Алек Младенов не даде роза на Надя Георгиева и тя си потегли. Нейна най-близка другарка в риалитито бе Йоана, като двете са в открит спор с Маги. Йоана избухна в рев поради Надя, а изненадващо да я успокоява отиде точно Магдалена, която я прегърна и изпрати до имението.



Днес Йоана и Надежда останаха уединено и разискаха случката:

Йоана: " Определено Надя ми липсва, много бяхме привикнали дружно. Нещото, което най-вече ме учуди, бе реакцията на Маги ".

Надежда: " Снощи, когато те запрегръща и те фабрики като майка квачка. Аз не пристигнах към теб, тъй като Маги те беше заобиколила ".

Йоана: " Смятам, че реакцията й за следващ път беше доста подправена, тъй като тъкмо преди няколко часа ние се карахме и тя не можеше да ме понася. Каза, че изобщо не би общувала с човек като мен и след всичко идва и ме прегръща. За мен това в действителност е лицемерно ".

Надежда: " Няма нищо неприятно тя да прояви някакъв подобен човешки жест, само че за мен тя го направи, с цел да се покаже още веднъж пред всички и пред Алек какъв брой е добра ".

Йоана: " Колко е чистосърдечна и на никой не мисли неприятното. Но аз мисля, че в действителност се радва ".

Надежда: " Доста е неприятно да го прави, тъй като ти се възползваш от тъгата на един човек в този миг ".

Йоана: " Права си - с цел да блеснеш ти използваш тъгата на различен човек ".

Надежда: " И различен път съм виждала по какъв начин Магдалена реагира, когато девойките си потеглят - прегръща ги, демонстрира едно близко отношение към хора, които тя очевидно не понася и приказва извънредно отрицателни неща за същите тези хора. За мен това е огромно лицемерие и предпочитание да се покажеш като най-хубавата самарянка изключително пред Алек и останалите хора ".

Йоана: " Тя след това Маги като тръгнахме в имението отново ме прегърна и ми сподели: " Сега да не говорите, че съм лицемерна. Кажи на Надежда, да не ме обсъждате, че съм лицемерна ".

Надежда: " Това го сподели до момента в който ти плачеш? Нямам думи. Това е скандално да го кажеш в този миг ".

Йоана. " Не знам какво да кажа. Тя мисли за себе си. Поредният спектакъл на Маги завърши ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР