кадри bTVПсихоложката Ивелина, която беше най-възрастната участничка в този сезон

...
кадри bTVПсихоложката Ивелина, която беше най-възрастната участничка в този сезон
Коментари Харесай

Психоложката на кон от “Ергенът”: Алек не си търси жена

кадри bTV

Психоложката Ивелина, която беше най-възрастната участничка в този сезон на “Ергенът ” е твърдо уверена, че Алек не е в шоуто, с цел да си търси жена. “Не знам за какво се е записал за присъединяване. Не мисля, че е с цел да си откри жена ”, това разяснява тя откакто напусна риалитито в подкаста “Надкаст ”.



44-годишната специалистка, която е упражнявала специалността си и към пандиза, разказа с много забавни изрази основният воин в това издание на шоуто.
`); break case width
Според нея, при първата им среща той е бил по-притеснен от нея. “Алек е нерешителен, това се усеща по думите му, по преглъщането. Разбирах го, тъй като и аз се държа по сходен метод, когато ми е неловко ”, разяснява Ивелина.



Тя ще бъде запомнена най-много с това, че влезе в имението на предаването на кон. Ездата в действителност е и повода тя въобще да се запише в “Ергенът ”. Точно преди кастингите, тя паднала от кон и си счупила ръката. Преди да я гипсират, тя попълнила анкетата за присъединяване, тъй като харесала самия Ерген от рекламите.



Ивелина призна, че не е гледала нищо от предните сезони на риалитито, а и никой от другарската ѝ среда също не си падал по него. Вместо да се запознае с предните сезони, тя решила да остане неинформирана, с цел да не се откаже. Всъщност, един път утвърдена една участничка няма по какъв начин да се откаже, тъй като дължи огромна наказателна клауза, стана ясно от обясненията ѝ.

“Стратегията на продукцията да раздели участничките на два тима – по-млади и по-зрели, е добра за тях. Но е странна ”, това съобщи психоложката. Ивелина призна също, че след края на нейното присъединяване е спряла да гледа “Ергенът ” и даже не я интересува по какъв начин ще приключи.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР