кадри bTVПървият епизод на изцяло промененото предаване Бригада Нов дом“

...
кадри bTVПървият епизод на изцяло промененото предаване Бригада Нов дом“
Коментари Харесай

БТВ се върна при семейството от „Бригада Нов дом“ и ето какво завари

кадри bTV

Първият епизод на напълно промененото предаване „ Бригада Нов дом “ провокира  огромна реакция в обществените мрежи. Основните мнения бяха за фамилията на Вероника и Дарин Младенова и това, че те не заслужават страхотния ремонт от екипа на Калин и Мария Силвестър.

Доста фенове укориха Вероника и Дарин, че просто не поддържат дома си и евентуално могат да се оправят с доизграждането му сами.


`); break case width
В понеделник заран Златимир Йочев и Мария Цънцарова направиха директно включване от вкъщи на Младенови и трите им деца в Цалапица. То сподели по какъв начин наподобява домът им сега и че той е станал извънредно комфортен.



В доста откровен коментар Дарин изясни, че ремонтът е щял да стане единствено в главата му без „ Бригада Нов дом “.  „ След какъв брой години щях да събера пари и да намеря майстори? “, сподели интернационалният водач в отговор на рецензиите. Особено мощен е в действителност аргумента му за парадоксите с майсторите, които могат да се случат на всеки, без значение с какви пари разполага.



Вероника пък сподели на феновете, че в случай че са се отчаяли и не имат вяра в чудеса, не са прави. „ Чудесата съществуват! “, съобщи тя доста разчувствана.



Зрителите видяха, че всекидневната и кухнята, която преди е била единствената обитаема стая в къщата, е в прелестно положение. Месеци след ремонта от „ Бригада Нов дом “ фамилията живее в цялостен комфорт и с доста любов и успокоение.

Репортажът сподели, че рецензиите към Младенови и предаването са изцяло неоснователни. А също, че завистта е мощно заразна в обществените мрежи.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР