кадри бТВИдвам в предаването Стани богат, защото съм авантюрист по

...
кадри бТВИдвам в предаването Стани богат, защото съм авантюрист по
Коментари Харесай

Морски офицер прави страхотна игра в Стани богат

кадри бТВ

Идвам в предаването " Стани богат ", тъй като съм авантюрист по душа, по този начин чее се надявам да попътуваме дружно. 

Това разяснява пред бТВ в предаването " Стани богат " морският офицер Михаил Арабаджиев. 

Бил съм през 2014 година в разгара на еболата в Либерия в задача на Организация на обединените нации. към половин година имаше доста случаи на заболяването. Понякога имаше по 100 случая дневно. Бяха построени крематориуми, изнасяха се тела, беше тежко. В продължение на година локалните управляващи съумяха да се преборят. Но в краяна сметка положителното спечелва, разяснява той.

По това време аз бях боен наблюдаващ и съм бил в точки на света, където не са виждали бял човек. Трудно беше да им разбираем на хората какво съставлява заболяването. Бяхме в сърцето на еболата, в сърцето на мрака и дадохме светлина, защото при тази болест смъртността е 100 %, описа той.

Бил съм на разнообразни места - на Балканите, Босна и Херцеговина, в Либия, когято падна Кадафи. Все на горещи места съм бил, уточни той.



Ана и Самуил са моето семейство. От горещите точки нося на фамилията си положително въодушевление и себе си, описа военният през смях. 

 Водещият на предаването пък се пошегува с дребния Самуил, че му припомня едно от децата във кино лентата " Куче в чекмедже " и посъветва момченцето да го гледа. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР