Кадри: бТВДвама участници в Стани богат“ тази вечер нямаха късмет

...
Кадри: бТВДвама участници в Стани богат“ тази вечер нямаха късмет
Коментари Харесай

Жокери провалиха играчи в „Стани богат“

Кадри: бТВ

Двама участници в „ Стани богат “ довечера нямаха шанс с жокерите си и откакто те не съумяха да им оказват помощ, си потеглиха със скромната сума от по 500 лв..

Първи в Стола на благосъстоянието седна някогашният национал по водна топка Петър Ценов от Варна, който игра решително и сътвори чувство, че може да стигне надалеч в телевизионната игра по бТВ.

За 1000 лв. той бе запитан: „ В коя от страните немският няма статут на формален език “? – Австрия, Швейцария, Люксембург, Казахстан.
`); break case width
Тук Петьо вярно маркира четвъртата опция, а по-късно не се затрудни и с въпроса за 1500 лв.: „ Какви съставни елементи попадат в Закона на Ом “? – Скорост и време, Съпротивление и напрежение, Температура и размер, Сила и ускоряване.

Без да са замисли 28-годишният мъж заложи правилно на втората опциия.



Последва въпрос на Ники Кънчев за 2000 лв.: „ Каква по специалност е Джаки Браун от едноименния филм на Куентин Тарантино “? – Стюардеса, Полицай, Модел, Сервитьорка, след който играчът призна, че е извадил шанс, защото е гледал кино лентата и знае, че в него героинята на Джаки е стюардеса.

Впоследствие Петър реши да не заключва сумата от 3000 лв.: „ В кой град може да се посети последният дом на Карл Маркс “? – Трир, Париж, Брюксел, Лондон.



Участникът изиска “50:50 “, само че при останали Брюксел и Лондон нямаше концепция на кой от тях да заложи. Петър се обади на приятеля си Ясен Андреев от София, само че той му призна, че не знае отговора.

Тогава Ценов позволи, че сестра му Милена от публиката също няма да му бъде от изгода за сходен въпрос, и откакто избра да рискува с белгийската столица, сбърка.



След него детският психолог Маргарита Врачовска също остави положително усещане със познания и изчерпателни отговори, преди да я сполети малшанс.

Въпросът за 1000 лв. бе: „ Какво в превод значи терминът „ Ренесанс “? – Освобождение, Възраждане, Пътуване, Дублиране, и Маргарита вярно фиксира Възраждане.



След това тя се оправи и с въпроса за 1500 лв.: „ В коя пиеса на Стефан Цанев се събират Стефан Стамболов, Христо Ботев и Захари Стоянов “? – Най-чудното знамение, Единайсетият час, Духът на поета, Страшният съд.

Врачовска сподели, че е гледала пиесата „ Духът на поета “ и изреди всички артисти в нея, преди да уточни правилния отговор.



Въпросът за 2000 лв. обаче се оказа непостижим за дамата: „ На кой козметичен артикул Чърчил не е наложил ограничаване в производството през Втората международна война “? – Крем за ръце, Червило, Очна линия, Дезодорант.

Маргарита изиска „ 50:50 “ и откакто останаха Червило и Дезодорант, тя се обади на огромния си наследник Дамян Станков. Последният обаче остана безгласен и това наложи неговият по-малък брат да излезе на сцената и да опита да помогне на майка си.



Ангел Станков изрази съмнение, че откакто хората в Лондон са се криели в метрото от бомбардировките, там било кратко и тясно, и по тази причина се нуждаели от дезодорант.

Майка му го послуша, само че не позна, защото водещият Кънчев уточни Червило за правилния отговор.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР