Кадри: БТВДраматично започна тазвечершния епизод на Ергенът. Една от кандидатките

...
Кадри: БТВДраматично започна тазвечершния епизод на Ергенът. Една от кандидатките
Коментари Харесай

Елена пред най-близкия си човек за Евгени: По-влюбена съм от всякога. Захапах кукичката

Кадри: БТВ

Драматично стартира тазвечершния епизод на " Ергенът ". Една от кандидатките за сърцето на Евгени Генчев - Елена, бе посетена в къщата от доста близки хора - майка й Мария, и най-хубавата й другарка Камелия. Всъщност, последната се оказа повода за това Сергова да се запише за присъединяване в риалитито.



Пред тях Ели призна, че е доста влюбена, а гостенките й бяха извънредно щастливи от обстоятелството.



" Промени се живота ми, влюбена съм. По-влюбена съм в сравнение с съм била в миналото. Много съм се влюбила, необикновен е, подобен мъж не съм срещала. Няма нищо инцидентно. Захапала съм крепко кукичката. Не знаех, че е допустимо ", сподели им тя.



" Изражението ти е омекнало, омекнала си и си се гмурнала в дълбокото. Станала си по-хубава ", струеше наслада от майката и приятелката.



В този миг Евгени ги изненада като се появи с букет за Мария и бонбони за Камелия.

Майката предложения ергена на самостоятелен диалог в градината. Там тя го помоли да опише щерка й с една дума. Тук Генчев сподели просто " Отдадена! ", след което продължи: " Тя е извънредно интелигентна, красива, чаровна, виждам това, че в нейната целенасоченост е доста мощна. Наистина тя е отдадена на хората, които са до нея. Прави каквото е нужно и каквото усеща, че е вярно, с цел да отбрани хората до себе си. Това ми остави най-дълбок отпечатък ".



Майката добави: " Тя е доста ранима, доста фина, само че и доста мощна. Тя като реши нещо и го прави. Много добър човек е и е доста слънчева. Като си помисля за нея, това е едно слънчице ".

" Мислиш ли, че тя е подготвена за нещо надълбоко, трайно и за семейство? ", попита я той.

" Преди да дойдеш ти тя сподели, че в никакъв случай не е била влюбена по този начин, както в този момент. Тоест, толкоз надълбоко, толкоз откровено, а тя от дълго време е подготвена за семейство. Тя от дълго време се заглежда по дребните дечица. Това стига ли? ", отвърна майката.



" Да, стига! Благодаря ти доста ", сподели на собствен ред Евгени.

" Прекрасен си, ти също ми харесваш ", зарадва го Мария.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР