Кадри бТВ: Страшна изцепка в Стани богат: Билалов се вцепениЗавършилата

...
Кадри бТВ: Страшна изцепка в Стани богат: Билалов се вцепениЗавършилата
Коментари Харесай

Страшна изцепка в Стани богат: Билалов се вцепени

Кадри бТВ: Страшна изцепка в Стани богат: Билалов се вцепени

Завършилата философия Ивета Христова завоюва 2000 лв. от „ Стани Богат “, само че си навлече гнева на потребителите, които заляха страницата на телевизионната игра със злостни мнения по нейн адрес.



Ивета даде мотив на гледащите предаването да се усъмнят в нейните познания след въпроса за 1500 лв. „ Колко на брой са конете, намиращи се при катедралата „ Сан Марко “ във Венеция “ – 4, 6, 3 или 5.

С помощта на публиката Ивета позна, че са 4, само че преди този момент се изложи.

„ Чела ли си нещо, обвързвано с тази катедрала, разказ, нещо, което да ти е минало, има логичност в този въпрос, има път към този въпрос “, опита да я насочи Билалов.



„ Може би е обвързвано с Крали Марко “, изцепи се Ивета.

Това с съображение даде мотив за взривяващ коментар: „ С този Крали Марко ме съкруши. Обща просвета, огромна нула. Какво е равнището на образованието в България. Какви дипломи взимат. От тъпи, по-тъпи. “



Малко по-късно дамата се отхвърли на въпроса за 3000 лв. – „ Членове на коя тайфа са Малкият Джон, Монаха Тък и Аления Уил? “. Възможностите бяха Черната брада, Джон Дилинджър, Ал Капоне и Робин Худ.



Вече отвън играта Ивета уточни Ал Капоне, само че Михаил Билалов я сряза: „ Говорим за британски национални балади и отсам къде отиваме? “.

„ По-скоро отиваме към Рубин Худ “, сподели Ивета.

„ Ами отиваме, само че за какво преди този момент не отидохме. Нали монаха, към този момент един духовник полупиян, избива враговете. За Малкия Джон може да не се сетим, само че сигурно за персонажа на дебелия духовник, се сещаме от филмите за Робин Худ. Навсякъде ги има, тъй че това беше прекрасен знак, в случай че можеше да си припомниш малко, само че по този начин или другояче това беше вярно решение да се откажеш. Благодаря ти за играта, тръгваш си с 2000 лв., отлично “, добави Михаил Билалов, който първоначално бе поискал на участничката да вземи едни 50 хиляди лв..


Веднага по-късно мненията в обществената мрежа заваляха лавинообразно.
„ Някои си пожелаха, тя да продължи да играе, с цел да се излага по-нататък. Ами продължава да се излага, но си взе 2000 лв., не както мислехме 500 “, написа консуматор.



„ Не е за Стани богат, а за Стани пр…..к “, означи дама.

“Слаб състезател, а приключила висше, философия “, добави мъж.

„ Е, най-малко две хиляди взе, само че Билалов се изтеза “, изрази мнение друга жена.



„ Безинтересно, скучно, не знаеше задоволително “, не спести разочарованието си потребителка.

Други три дами пък бяха още по-крайни:

„ Не е чувала за Робин Худ и Дилинджър, обезверена работа “, „ Каква философка, най-умните хора на древността, позор ме е да виждам “ и „ Ура, потегля си. За къс престой в Париж няма да й стигнат “
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР