кадри bTV, PixabayВодещият на сутрешния блок на bTV Златимир Йочев

...
кадри bTV, PixabayВодещият на сутрешния блок на bTV Златимир Йочев
Коментари Харесай

Цънцарова млъкна демонстративно след глупав коментар на Злати Йочев за арабите

кадри bTV, Pixabay

Водещият на утринния блок на bTV Златимир Йочев има облика на учтив и учтив човек, който доста внимава да не обиди някого с мненията си. Според някои това даже го прави малко отегчителен. Израз, който употребява Злати в петък заран, обаче се оказа много изострен и е доста евентуално да отнесе мъмрене за него от управлението.



По време на „ седянката “ на диванчетата в студиото, когато екипа разисква разнообразни забавни тематики, проф. Рачев приказва много в детайли да изгодите и евентуалните вреди от електрическите автомобили. Основните терзания на климатолога бяха за батериите на електрическите коли и какво се случва с тях откакто им изтече живота. Все отново професорът акцентира, че другояче евентуално няма човек, който желае умишлено да замърсява околната среда, като употребява петролни горива.



„ Няма човек, който да не желае бъдеще, в което да не плащаме на тези, дето вървят с чаршафи “, включи се разпалено в тематиката Златимир Йочев. Думите му явно бяха по адрес на арабите. Да се обобщава обаче, че народите на Арабския полуостров и Северна Африка се обличат с „ чаршафи “, прозвуча много присмехулно и прекомерно покрай границите на расизма.



Мария Цънцарова явно се стъписа от думите на сътрудника си. Подигравателното отношение е в действителност необичайно, като се има поради, че Йочев е прекарал огромна част от детството си в Либия и би трябвало да е наясно, какъв брой е значимо обичайното облекло за хората.

До края сегмента Цънцарова демонстративно отхвърли да се включи в най-вече мъжките диалози, даже и след подканване от сътрудниците си. Тя явно имаше забележки, само че реши, че в случай че си каже съображенията, предаването може да пострада повече.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР