Кадри Нова ТВДрастична промяна се забелязва във външния вид на

...
Кадри Нова ТВДрастична промяна се забелязва във външния вид на
Коментари Харесай

Геро се стопи, показа елегантна фигура

Кадри Нова ТВ

Драстична смяна се вижда във външния тип на артиста и сътрудник на Димитър Рачков – Герасим Георгиев Геро. От известно време прави усещане, че фигурата му се смалява и към този момент не е това мощно наличие на сцената спрямо предходния сезон. На снощният лайв си смъкна сакото и разликата беше явна. Доста по-елегантен и строен наподобява артиста в този момент в съпоставяне отпреди година-две.



Неговото тегло си има история и той нееднократно я е споделял в изявленията. Актьорът, роден и израснал в Русе, в действителност е спортувал интензивно на млади години – танци, битка, дори футбол. Геро понижил спортните занимания, откакто потърпевш от разкъсване на ахилесовото сухожилие. И въпреки всичко злополуката, която претърпява преди 18 години, е повода за внезапното качване на килограми. Инцидентът се случва на връх Шипка. Герасим имал комоцио и три дни бил в болница. Метаболизмът му по-късно прекарване се обръща внезапно.
`); break case width Въпреки напрежението обаче, артистът е признателен, че е оживял и изцяло се възстановил.


Целият живот е застлан с рухвания и ставания. Важното е да намериш сили да се изправиш и да продължиш. Трябва да се одобри като някакво тестване, което ти е обещано да го преминеш, съобщи той в изявление. Важно е да бъдеш по-добър човек, да правиш смислени неща на този свят.

Сега след края на сезон дванадесет на „ Като две капки вода “ уговорките на Геро не завършват. В момента върви кастинг за набиране на участници за новото шоу, което ще води „ Скрита идентичност “.



Накратко главната концепция на предаването е участникът в съответния епизод да познае специалностите на осем души. Той се изправя пред тях, като разполага със лист с техните специалности и някои обстоятелства от биографиите им. Целта му е да разбере кой факт или специалност за кого се отнасят. Голямата премия е 100 хиляди лв.. Колкото повече самоличности бъдат отгатнати, толкоз повече пораства сумата, само че при положение, че играчът не разпознае съответния прикрит участник, губи играта.

От сцената на Капките към този момент популяризират новото шоу, обещавайки да започва „ напълно скоро “. Това е знак, че плануваният старт е напълно скоро, само че от Нова ТВ към момента не са съобщили съответна дата за старта.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР