кадри bTV: Изгонената от Ергенът заби Цитиридис След като изхвърчаха

...
кадри bTV: Изгонената от Ергенът заби Цитиридис След като изхвърчаха
Коментари Харесай

Мони от Ергенът заби Цитиридис по БТВ: Смени си диоптъра

кадри bTV: Изгонената от Ергенът заби Цитиридис
След като изхвърчаха от “Ергенът ” две от най-ярките участнички в сантименталното риалити, те кацнаха на канапето в Шоуто на Николаос Цитиридис. Той пък показа отпадналите от шоуто Милица и Мони надлежно като най-емоционалната и най-безчувствената от участничките.
Двете девойки, които Евгени прати към дома рано-рано, нямаха тип на изгубили. Те са много удовлетворени от присъединяване си, въпреки и по разнообразни аргументи.


На Милица шоуто ѝ се е отразило добре, тъй като има ново гадже. “Никога не оставам без обич ”, съобщи със самочувствие тя.

Мили извади пред Николаос алена кутия, в която е събрала листата на розите, които останалите участнички ѝ подариха от взаимност, когато Ергенът я остави без цвете навръх 8 март.


“Спечелих сърцата на 20 дами ”, съобщи удовлетворена участничката, която ще се запомни най-много с “бисерите ” си като това, че желае “обратност ” от Евгени и че му подари – по личните ѝ думи – “обливка ” от бюста си. Мони пък съобщи, че си чака медала за смелост поради обидите, които понеси от други участнички в шоуто.

“Разбих стандартите за красивите направени дами. Показах, че имам психика, разум, разсъдък ”,
това уточни като собствен триумф в “Ергенът ” екзотичната танцьорка. Цитиридис се съгласи с Мони, че тя е съумяла да устои на обидите на “двуглавата, триглавата ламя, или там каквито животни има ”, което не беше доста хвалебствен коментар към девойки, които остават в конкуренцията за Евгени.
Водещият направи съмнение, че или Валерия или Айлин ще завоюват формата, по това, което той вижда.
“Трябва да си смениш диоптъра, или си напряко за лазерна промяна. Имах по-високо мнение за теб ”, затапи го Мони. Коментарът ѝ накара даже музикантите от бенда да се разсмеят. “Вие би трябвало да сте на моя страна ”, смъмри ги Николаос, който очевидно не очакваше сходен отговор от танцьорката.


“Те са към този момент мои девойки, като не ги желае Евгени. Ние в bTV си менкаме ”, с този коментар Цитиридис приключи срещата си с отпадналите от “Ергенът ”.



Телевизията пък “изцеди ” още малко от Мони и Мили, като след петък вечер, ги сподели в студиото си в събота заран в изявление с Диана Любенова. Там пък Мони призна, че още от първия контакт с Евгени е схванала, че нищо няма да се случи сред тях и на процедура не се е борила за него.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР