кадри: bTV, Инстаграм/Божана Кацарова: Жив пожар: Божана Кацарова подпали мрежата

...
кадри: bTV, Инстаграм/Божана Кацарова: Жив пожар: Божана Кацарова подпали мрежата
Коментари Харесай

Жив пожар: Божана Кацарова подпали мрежата с първа снимка след Сървайвър

кадри: bTV, Инстаграм/Божана Кацарова: Жив пожар: Божана Кацарова подпали мрежата с първа фотография след Сървайвър

Най-шумната и устата участничка в „ Сървайвър “ Божана Кацарова отпадна от играта, само че това въобще не значи, че ще изчезне от полезрението на публиката. Веднага откакто изгуби елиминационната борба със Станилия и Чефо, тя пусна фотография, от която проличава, че се възвръща интензивно. Ресторантьорката е снимана по бански на място с изтънчен дизайн и персонален басейн. Най-вероятно тя още се възвръща от оцеляването.

Доста сладкодумен е и коментарът към фотографията, който самата Божана въпреки всичко е цензурирала: „ Д*** тая тъпа “селска пръчка ”.

От мненията под обявата в Инстаграм излиза наяве, че Божана има доста и правилни другари, която я чакат да се върне в България, с цел да споделя още детайлности от престоя си в „ Сървайвър “ и най-много за останалите участници. Повече от ясно е, че тя ще има да се изяснява и в ефира на bTV за държанието си, само че и за обстановки с други играчи. Ето някои от мненията:

„ Най-добрата, но нямаше задоволително хора да го оценят. “

„ Защо ве, човек? Сега ще затъпее внезапно, единствено се надявам Станилия да завоюва! “



„ Без теб няма усет и съспенс в #survivorbg. Сега от тъга се тъпча с въглехидрати. “
Разбира се, нямаше да приказваме за Божана, в случай че реакциите бяха единствено позитивни.
Има и хора, които очевидно се усещат дължини да наругаят сървайвърката в това число и на профила ѝ в Инстаграм. Затова измежду мненията има и такива:

„ Не те одобрявам! Говориш жестоко и грозно. Дуднеш постояно и това е доста дразнещо. Използваш прекомерно доста чуждици с цел да съсздадеш усещане, че разбираш доста, само че в действителност е доста жалко. Аз също не пребивавам в България и поддържа връзка най-вече на британски език, само че когато съм си в родината приказвам обикновено. Хубава си, кадърна си само че това не е задоволително с цел да те хареса човек. Работи върху държанието си! “



Засега не е явен изхода от състезанието, който на подбив или на съществено разгласи Божана. Тя предизвика основателите на така наречен меме да се упражняват в духовитост на неин тил с фрагментите ѝ и фотосите ѝ от „ Сървайвър “. Божана даде обещание, че създателят на колажа, който събере най-вече лайкове на профила ѝ в Инстаграм, ще отиде на екскурзия дружно с нея в Амстердам, освен това за нейна сметка.


Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР