кадри bTV: Братът на Коцето скочи да бие женаПоявата на

...
кадри bTV: Братът на Коцето скочи да бие женаПоявата на
Коментари Харесай

Страшна излагация в Сървайвър по БТВ: Братът на Коцето скочи да бие жена

кадри bTV: Братът на Коцето скочи да бие жена

Появата на така наречен чалга коалиция в тима на родните звезди в „ Сървайвър “ сигурно промени динамичността на цялото шоу. В самото племе обаче тя към този момент има гневна съпротива в лицето на международната шампионка по кану-каяк Станилия Стаменова. От анонсите за новия епизод на шоуто излиза наяве, че тя не приема добре решението на „ чалгарите “ да предлагат Тино.



„ Татяна и Светльо са доста по-слаби играчи от него “, това споделя в прав текст гребкинята. Явно тази смелост не е оставила равнодушни съотборниците ѝ, изключително Светльо. След като получи статут на старейшина в кръга към Благой Георгиев при разбъркванията в прлемената, не за друго, а тъй като е брат на поп фолк звездата Константин, той стартира да губи първичната благосклонност на феновете. Светльо очевидно обаче губи и нервите и обноските си.

Във видео, показано преди излъчването на новия епизод, се вижда, че след остра замяна на реплики, той безусловно скача от мястото си заплашително към Станилия, като че ли желае да я удари. ММА боецът Жоро пък скача да ги разтървава, преди да е станало късно. Зрителите са всеобщо разочаровани от тази постъпка, като не пестят обидите си в мненията във Facebook.



Вижда се също, че Божана, която към този момент не е в племето на звездите, продължава живо да следи какво се случва при досегашните си съперници и реагира все по този начин шумно на нередностите, които вижда при тях.



Друг миг, който всеобщо се разяснява е играта с избутване, която се вижда, че играят сървайвърите. Мнозина се подиграват на продукцията, че са откраднали тестването от предходното издание на „ Игри на волята “, където имаше тъкмо такива дуели. Други пък настояват противоположното – това е типична за „ Сървайвър “ в другите му разновидности игра и в случай че някой я е откраднал, това продуцентите на „ Игри на волята “.



Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР