кадри: 7/8 тв, БНТОпитната журналистка Генка Шикерова коментира в на

...
кадри: 7/8 тв, БНТОпитната журналистка Генка Шикерова коментира в на
Коментари Харесай

Генка Шикерова: Трябва ли всички да гледат лошо, че да получат ексклузивни привилегии като Слави

кадри: 7/8 тв, Българска национална телевизия

Опитната журналистка Генка Шикерова разяснява в на страницата си във Facebook обявеното от Българска национална телевизия извънредно изявление с водача на „ ИТН “ Слави Трифонов. Тя явно не харесва това, че националната телевизия има особено отношение към него, изключително на фона на рецензиите му към медиите и разграничаването му от въпросите на репортерите. Шикерова пита: Трябва ли и останалите водачи на партии да се държат изолирано и враждебно, с цел да получат екслузивни привилегии.

Ето какво показа Шикерова:

Държавната телевизия ще излъчи като изключително в програмата си изявление с български партиен водач. Малко като конференцията на сътрудниците му преди време. Въпросът е дали и останалите партийни водачи би трябвало да стартират да гледат неприятно и да се изолират кой в джип, кой в телевизия, с цел да се употребяват от екслузивни привилегии.

 



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР