Кадиев още от дете вярва, че има живот след смъртта.

...
Кадиев още от дете вярва, че има живот след смъртта.
Коментари Харесай

Сашо Кадиев разказа за свръхестествените си преживявания

Кадиев още от дете има вяра, че има живот след гибелта. Пред Светльо Иванов той показа, че баба му е имала свръхестествени качества и е била близка с Ванга. Бабата на Сашо Данка е майка на Катето Евро. Тя е известна столична гледачка, а опашката от искащи да научат бъдещето си тъкмо от нея, се виела на улицата пред дома ѝ. В началото бабата гледала на кафе, само че Ванга я посъветвала да спре и тя почнала да гледа на ръка. След като ползата към нея се засилил, била задържана, само че по-късно памагала на органите на реда за разкриването на тежки закононарушения.
                             

Бившият водещ показа и за скорошна среща с татко си, който на 27 юли 2012 година си отива от рак. Необичайната намира се случила тази година на същата дата, в Милано, където Кдиев бил на отмора с годеницата си.

„ Седнахме до катедралата в едно ресторантче. Седя си и внезапно взех решение да си поръчам неща, които баща обичаше – нещо сладко, лимончело, и да му ги нарека, да хапне малко и той, някак си. Когато го направих, внезапно се почувствах сносно, приповдигнато, само че когато си забождах лъжичката в тирамисуто, внезапно духът на баща се всели в мен. Някак си се настани в мен и аз 20 минути не можех да мръдна от стола. Ива се отдръпна, прояви почитание и ме остави. Изведнъж ме връхлетяха всички мемоари с татко ми, започнах да рева и да се дръзвам по едно и също време. Всички хубави моменти с него, както и не толкоз, минаваха като на лента пред мен “, описа искрено Кадиев. „ После Ива ми сподели, че 20 минути съм седял някак килнат на стола. За мен те минаха като момент “.
                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР