Където пеят раците е заснет изцяло от жени - от

...
Където пеят раците е заснет изцяло от жени - от
Коментари Харесай

Където пеят раците - ода за силната жена

" Където пеят раците " е сниман напълно от дами - от режисьорката Оливия Нюман ( " First match " беше събитие на самостоятелната сцена) до авторката на нашумелия - и е наложителен за всяко " момиче от града ". Не тъй като е нашумял и съвременен, а тъй като е висше, почтено и.

Кая (Дейзи Едгар-Джоунз) израства сама в барака в мочурищата  на Северна Каролина през 60-те - майка ѝ заобикаля от брачна половинка си принудител и алкохолик, другите деца също се пръскат, най-после и бащата се запилява нанякъде. Дива, само че свободна, тя се оправя отлично със живота, заобикаляйки сполучливо опеката и надзора на обществените, до момента в който среща огромната си обич - Тейт (Тейлър Джон Смит), който и оказва помощ да осъществя гениите си. Но... обичаният не се връща от колежа и Кая става държанка на известния и богат локален младеж Чейз (Харис Дикинсън). Когато Тейт се завръща, разкаян и влюбен, Чейз е открит мъртъв, а уликите сочат към ликвидиране. Кая е обвинена, а със отбраната ѝ се заема пенсионирания локален юрист на име Том Милтън (Дейвид Стретърн).

Момичето от мочурищата се държи необичайно, не приказва, посреща всичко с каменно лице, уверена е в уменията на Милтън. Тя към този момент е издавана писателка и притежател на декари земя, " ти ги мразиш " споделя ѝ адвоката; " не ги ненавиждам, тъкмо те постоянно са ме мразели " отвръща Кая. Да, обществото не обича другите, плаши се от тях, дискриминира ги и ги стигматизира, Милтън изяснява всичко това в една блестяща защита, а Кая има и устойчиво оправдание. Но... решението на заседателите не е несъмнено.

Прескачаме в наши дни, но нещо ни гложди, една неизяснена в делото детайлност. " Понякога, с цел да оцелее, жертвата би трябвало да убие хищника "! Осмисляме тази фраза и разбираме, че желаеме да приличаме на Кая - мощна, самостоятелна, смела и енергична жена, която живее по свои правила и по тази причина има обич, цел и предопределение.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР