Само допреди десетина дни, Южна Корея можеше да влезе в

...
Само допреди десетина дни, Южна Корея можеше да влезе в
Коментари Харесай

Как бе убит първият и най-голям секс фестивал в Южна Корея

Само допреди десетина дни, Южна Корея можеше да влезе в международния информативен бюлетин с революционно за страната събитие .

В град Сувон трябваше да се организира първият и максимален за страната сексуален фестивал , който трябваше гордо да показва " робско фешън ревю, галерия на секс играчки и разнородни игри за възрастни ".
 Протест против половата употреба в Южна Корея
Основният уредник на шоуто Лий Хи Тае не криеше огромните си очаквания за събитието, на което предвиждаше да се стекат над 5000 почитатели, тръпнещи да видят онлайн обичаните си японски порнозвезди. За негово (а евентуално и на горепосочената бройка) страдание, фестивалът бе анулиран едвам 24 часа преди началото му.
               

И повода не е толкоз сложна за отгатване. Южна Корея е известна от много време със своя прекомерно закостенял метод към секса и развлеченията за възрастни . Публичната голота и всевъзможни стриптийз стратегии са неразрешени, а списания и всякаква хардкор полова литература не може публично да се продава или популяризира. И явно това ще остане по този начин за още дълго време. 

" Всяка една развита страна има сходен сексуален фестивал, а тук нямаме даже и просвета за занимания за възрастни. Не желая нищо повече от това просто да направя първите стъпки за основаване на такава ", оправда се огорченият Лий Хи Тае.
               

Въпросната просвета обаче се приема прекомерно мъчно и от дамите в Южна Корея , освен от управляващите. Седмици преди събитието, няколко групи за правата на дамите намерено стачкуваха против фестивала в град Сувон, обвинявайки го в употреба над дамите и то в страна, в която има явен проблем с насилието по сексуален симптом.

Те даваха за образец плакатите с разголени порнозвезди , потвърждавайки че рекламата е ориентирана най-вече към мъже и действително предизвика развиването на половото принуждение . Кметът на Сувон от своя страна бе засегнат, че събитието ще се организира наоколо до главно учебно заведение и Тае бе заставен да го реалокира в дебаркирал транспортен съд на реката в Сеул .
               

Когато обаче това се случи, японските артисти и актриси във фестивала обезпокоени анулираха присъединяване си, откакто се оказа, че са получили куп закани за живота си , а напрежението около изявата им доближи връхната си точка.

Така най-малко към този момент, първият и максимален секс фестивал в Южна Корея ще остане главно концепция за бъдещето , когато в някакви по-различни времена визията за секса ще е надалеч по-либерална.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР