Къде да разпуснем в летните горещини – Pulse Fitness дава

...
Къде да разпуснем в летните горещини – Pulse Fitness дава
Коментари Харесай

Време за плаж! 3 топ дестинации в София, достъпни с една карта

Къде да разпуснем в летните горещини – Pulse Fitness дава 3 благоприятни условия
Лятото още веднъж е тук. Дойде времето през годината, в което копнеем да сме край прохладната вода с пиво в ръка. София предлага доста плажни дестинации, на които можем да разпуснем. Три от тях са налични единствено с една карта, в случай че сте клубен член на Pulse Fitness & Spa. Ето кои са те:

Pulse Beach West Park



Разположен в столичния квартал Люлин, този с плаж е с дължина 25 метра. Непосредствено до басейна се намира комфортен бар, от който може да закупите пиво за разхлада когато и да е от деня. Pulse Beach West Park е заобиколен от десетки кревати, шезлонги и барбарони. Лятната идилия е допълнена от външно джакузи и приятна музика.

Водни огледала Pulse Fitness & Spa Bulgaria

Само на няколкостотин метра от бул. България се намира един същински летен оазис – откритата плажна зона на Pulse Fitness & Spa Bulgaria. Позиционирани върху специфични водни платформи, наподобяващи салове, са външни шезлонги, върху които можете да релаксирате всекидневно. Водата, ситуирана към тях, способства както за равномерното оформяне на загар, по този начин и за разхлаждането на почиващите тук хора.

Шезлонги с панорамна панорама Pulse Fitness & Spa Platinum

Събирайте загар, до момента в който се любувате на обичаната ни столица. Pulse Fitness & Spa Platinum е ситуиран в сърцето Хаджи Димитър. На върха на постройката ви чакат десетки шезлонги, от които се открива спираща дъха панорама към източната част на София.

Всички тези плажни дестинации може да посещавате безкрайно, в случай че сте клубен член на веригата Pulse Fitness & Spa. Ако към момента не сте клиент на клуба, можете да закупите карта още през днешния ден на място, на номер или онлайн.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР