Кадър С.Трифонов, ФБТази новина е в развитие!Слави Трифонов се включи

...
Кадър С.Трифонов, ФБТази новина е в развитие!Слави Трифонов се включи
Коментари Харесай

Слави Трифонов с извънредно включване: Отиваме на нови избори

Кадър С.Трифонов, ФБ

Тази вест е в развиване!

Слави Трифонов се включи на живо преди минути.

Той разгласи, че на следващия ден кабинетът на Има Такъв Народ няма да бъде препоръчан за гласоподаване в Народното събрание, което значи, че отиваме на нови избори.

" Направихме всичко допустимо ", сподели Трифонов.

" Ние като първа политическа мощ в настоящия парламент няма да подкрепим нито партиите на статуквото, нито идващ кабинет нито на Демократична България, нито на ИБГНИ ", безапелационен бе Трифонов.

„ Демократична България ” и „ Изправи се БГ! Ние идваме! ” се отхвърлиха да поддържат държавно управление на „ ИТН ”. Заявиха го ясно и в общественото пространство. Това значи следното: митингът против ГЕРБ и всичко свършено от ГЕРБ е останало в предишното, а в сегашното има политически и всевъзможни упоритости, двуличие, неистини и игри - безусловно неприемливи за мен и моите сътрудници. Затова на следващия ден ще се случи следното: въобще няма да предлагаме за гласоподаване проектокабинет, тъй като бяхме декларирали, че без поддръжката на партиите на митинга, няма да предлагаме кабинет ", безапелационен бе Трифонов.

Той разгласи, че ще поддържа Румен Радев за президент на президентските избори.

" На изборите, които опредстоят след няколко месеца, Има Такъв Народ ще подкрепи Румен Радев, тъй като той най-вече изпълва визията ни за президент. Надяваме се с нашата поддръжка той да завоюва още на първи тур ", разясни Трифонов.



 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР