Кадър: Нова ТвСредства за нов възстановителен център за златните ни

...
Кадър: Нова ТвСредства за нов възстановителен център за златните ни
Коментари Харесай

Бербатов протяга ръце на златните ни момичета! Илиана Раева: Срамно е гимнастичките да нямат...

Кадър: Нова Тв

Средства за нов оздравителен център за златните ни състезателки по художествена гимнастика дружно с фондацията на Димитър Бербатов набира Българска федерация по художествена гимнастика.

„ В момента разполагаме единствено с 5 кушетки за разтривки, едно джакузи, което не работи, и една сауна, която работи понякога. Джакузито е допотопно – от 2005 година, когато е издигната залата. Срамно е къде се възвръщат нашите девойки. ”, сподели шефът на федерацията по художествена гимнастика Илиан Раева.

„ Димитър Бербатов е доста наясно какво значи пълноценното възобновяване за един състезател. След като експлоатираме тези девойки, би трябвало да се грижим и за тяхното здраве, и с общи старания да имат доста добър съвременен актуален център на възобновяване. За да могат на другия ден на тренировката, да влязат с въодушевление, сили и предпочитание за работа. ”, добави Раева.

Тези, които желаят да оказват помощ, могат да го създадат с есемес за 1,20 лв. или с банков превод, откакто се свържат с федерацията по художествена гимнастика или схванат детайлности от нейния уебсайт.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР