Кадър Нова твДраконовски мерки за сигурност при посещението на папата.

...
Кадър Нова твДраконовски мерки за сигурност при посещението на папата.
Коментари Харесай

Драконовски мерки за сигурност при посещението на папа Франциск в Раковски

Кадър Нова тв

Драконовски ограничения за сигурност при визитата на папата. В Раковски всички вярващи, които желаят да го видят онлайн, би трябвало да са на площада, два часа преди идването му. Всички, които желаят да видят папата от близко на площадите или пък в храмовете в Раковски, ще минат наложително щателна инспекция, заяви Нова тв.

Папата ще дойде в Раковски към 10.30 в понеделник. Час и половина преди това  входно-изходните артерии на града ще бъдат затворени. Полиция и жандармерия ще има по пътищата, а снайперисти по покривите на постройките.

„ Но тези ограничения, без значение какъв брой са засилени, те няма да лимитират опцията на жителите, които са решили да посетят в този ден град Раковски да видят главата на римо-католическата черква ”, увери старши комисар Атанас Илков – шеф на ОДП – Пловдив.

В църквата, в която папата ще даде първо причестяване на децата, ще влязат единствено 750 души със специфичен пропуск. Децата, които ще получат първо причестяване,  ще бъдат облечени с  т.нар. алби, които към този момент са в църквата. Отвън към този момент са построени двете кули, на които ще се инсталират големи екрани.

Службите към този момент получиха на място последни указания, а Спешната помощ укрепва екипите.

Над 800 флагове и особено лого от цветя ще посрещнат папата и кортежът му. А в Раковски към този момент са подготвили подаръка за папата.

„ Една картина, произведение на локален създател, която изобразява точно мястото, където се намираме, площада и църквата „ Пресвето Сърце Исусово ”, което да остане като спомен на светия отец от визитата му в град Раковски ”, изясни

Още от петък град Раковски ще бъде блокиран от полиция и жандармерия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 7 секунди) Рейтинг: 31083 | Одобрение: -30272 А на който му се досере на площада?  Ухилен Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР