кадър Нова твБСП отново повдига въпроса за закупуване на руската

...
кадър Нова твБСП отново повдига въпроса за закупуване на руската
Коментари Харесай

БСП отново внесе в НС предложение за закупуване на руската ваксина

кадър Нова тв

Българска социалистическа партия още веднъж повдига въпроса за закупуване на съветската ваксина Спутник V. Това съобщи шефът н а социалистите Корнелия Нинова, откакто се оказа, че през днешния ден съвещание на Народното събрание няма да има, съобщи Нова тв.

 

То бе прекъснато, защото макар че депутатите събраха нужния кворум, с цел да стартират гласуването на своята стратегия, при нейното гласоподаване стана ясно, че кворум няма..

" Не подкрепихме програмата за работа на Народно събрание по една-единствена причина – за нас най-важни са обществените и икономическите ограничения, с цел да помогнем на стопанската система, бизнеса и хората. Нашите цели са приходите, помощ за безработните, младите фамилии и възрастните хора ". Това сподели Нинова.

По нейните думи претекстът да не поддържат програмата е, че нито едно от техните оферти не се гледа в Комисиите и не се включва в програмата на Народно събрание.

" Внесли сме 8 законопроекта в помощ на млади фамилии, пенсионери и безработни. Държим най-приоритетно на 3 от тях – Закон за локалните налози и такси - да отпаднат таксите за детски градини и ясли, както и преизчисляване на пенсиите. Освен това Закон за фамилните помощи – за родителите, които са се осигурявали в последните 2 години, помощ за 2-ро и 3-то дете не по малко от десеткратния размер на минималната работна заплата. Всичко би трябвало да премине през актуализация на бюджета ", съобщи Нинова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР