Кадър: Нова телевизияЧасове след като стана ясно, че служебното правителство

...
Кадър: Нова телевизияЧасове след като стана ясно, че служебното правителство
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Основната причина за отстраняването ми е дългата ръка на Кремъл

Кадър: " Нова телевизия "

Часове откакто стана ясно, че служебното държавно управление е освободило досегашния началник на Държавна организация " Разузнаване " Атанас Атанасов и на негово място назначи Антон Гечев, Атанасов проговори: 

“Основната причина за отстраняването ми е дългата ръка на Кремъл, а също по този начин и координирани дейности с един прочут предприемач с доста обвинявания ” ".

По думите му има действително разбъркване на другите управляващи и институции. „ Вчера беше поискано отстраняването на шефката на Агенцията по вписванията, имено тъй като желае да съблюдава закона. За себе си също мога да съобщи, че законът е бил спазван от самото начало. Всички обвинявания, които прочетох като претекстове за моето освобождение не дават отговор на истината ”.

Според Атанасов се намираме в неповторима обстановка, в която президентските пълномощия се припокриват с тези на определения от него кабинет. „ Има голям брой образци, в които се нарушава даже конституцията ”, акцентира той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР