Кадър, на който на шефът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски,

...
Кадър, на който на шефът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски,
Коментари Харесай

Вижте ген. Мутафчийски след животоспасяваща операция

Кадър, на който на шефът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски, е седнал на пода след извънредно тежка и животоспасяваща интервенция, обиколи обществените мрежи. Фотото е от 2009 година, когато генералът и екипът му са избавили живота на тогавашен студент по медицина, който през днешния ден към този момент е лекар и самичък избавя човешки животи.

Снимка на сегашния шеф на Националния действен щаб за битка с ковид бе споделена от Красимира Ботева. В поста си тя прецизира, че фотографията е направена в кулоар на болничното заведение, минути откакто Мутафчийски и сътрудниците му са направили дълга и комплицирана интервенция, избавила живота на тогавашен студент по медицина и сегашен доктор. С фотоса Ботева желае да отговори на всички критикари, които през днешния ден без причина хейтат генерала, който е на първа линия в борбата против смъртоносната болест.

" >

Ето какво написа Красимира Ботева в обявата си във Фейсбук:

На тази фотография, първия от дясно е сегашния началник на ВМА, генерал-майор, проф. В. Мутафчийски, д.м.н. По това време той е хирург, завърнал се от специализация в Master Class, „ Лапароскопска чернодробна хирургия " в Париж. През миналите години е взел участие във военни задачи в Македония, Кербала, Афганистан и не стопира да избавя човешки животи. Той е един от първите хирурзи, които се отзовават като доброволци след атентата на летището в Сарафово.

Тази фотография е направена рано сутринта, на 16.09.2009г., откакто е бил избавен 24-годишен студент по медицина, разрушил се с мотора си в дирек. Състоянието на момчето е било оповестено за несъвместимо с живота, само че този екип е направил и невъзможното да го избави. Днес това момче също е квалифициран доктор и избавя животи.

Нека това накара да се замислят всички тези, които до момента в който си стоят на топло у дома и си пият кафенце, пишат злобни мнения и оплюват ген.Мутафчийски. Заливайки нета с непрофесионалното си мнение, вие накърнявате доверието в щаба и саботирате осъществяването на решенията. Така, съзнавате или не, създавате опасност за човешки животи.

Вместо да демонстрирате съмнение и да нищите конспирации, просто се скрийте и оставете хората да си правят работата!!!

А ман от отрицателно настроени експерти-критикари 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР